Iubitul Elenei Udrea, afirmație șocantă: Băsescu poate să învingă coronavirusul

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, vede o singură ieșire din criza gravă declanșată de coronavirus: Traian Băsescu prim-ministru.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, rămâne fanul fostului șef al iubitei sale. Tânărul a scris pe pagina lui de socializare că România are o singură șansă de ieșire din criza în care se tot afundă: Traian Băsescu - premier.

fara descriere

”Nu sunt în stare să găsească soluții pentru criza pandemiei de coronavirus și pentru haosul de pe scena politică. Băsescu - prim-ministru”, a scris Alexandrov pe pagina lui de socializare.

Și Elena Udrea i-a rămas fidelă lui Băsescu

fara descriere

Adrian Alexandrov dovedește că se potrivește perfect cu iubita lui atunci când vine vorba despre preferințe politice. Elena Udrea a spus în nenumărate rânduri că Traian Băsescu reprezintă în continuare o soluție politică pentru România. Udrea a lucrat la Administrația Prezidențială pe vremea lui Băsescu, înainte să ajungă în guvern. 

Citeste si: Mesajul soacrei Elenei Udrea, ”blocată” în Italia: ”Virusul se mișcă odată cu omul!”

Citeste si: Soacra Elenei Udrea, ”prinsă” în Italia de CORONAVIRUS! ”Mă va vizita Adrian împreună cu familia lui!” EXCLUSIV

Citeste si: Românca posesoare a celui mai apetisant fund mare de pe Internet, vedetă în Playboy Suedia! Andrea a arătat TOT și a dezvăluit cum poate fi cucerită

Citeste si: Românca posesoare a celui mai apetisant fund mare de pe Internet, vedetă în Playboy Suedia! Andrea a arătat TOT și a dezvăluit cum poate fi cucerită

Alexandrov mai dovedește că nu crede o iotă din zvonurile legate de o posibilă relație între Traian Băsescu și Elena Udrea, așa cum s-a tot speculat în România în ultimul deceniu.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate