Vedete

Iubitul Elenei Udrea e indurerat de dorul logodnicei! "Usor nu e, dar provocarea asta arata cat de solida e relatia"

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov sufera de dorul logodnicei, dar se gandeste cu emotii la momentul cand va deveni tata. Provocarea de a fi despartiti va arata cat de solida e relatia.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Iubitul Elenei Udrea e indurerat de dorul logodnicei! "Usor nu e, dar provocarea asta arata cat de solida e relatia"icon photo

Elena Udrea e in continuare in Costa Rica, unde se ingrijeste de sarcina ei, departe de justitia din Romania. Insa logodnicul ei, Adrian Alexandrov este in Capitala noastra si se ocupa de afarerea lui. Logodnicul Elenei Udrea e indurerat de dorul iubitei si isi gaseste cu greu cuvintele, insa se gandeste cu emotii la momentul cand va deveni tata.

"Mi-e dor de ea. Usor nu este, dar provocarea asta a relatiei la distanta arata cat de solida e relatia. Tata de fata, da. Fiind primul meu copil, mai ales ca e si fetita, am emotii. Abia astept sa vad cum e. Zilnic vorbim. A fost acum cateva zile sa vada analizele si doctorul a zs ca e o fetita sanatoasa si se dezvolta normal. A trebuit sa ma intorc pentru ca am un birou, am niste oameni in birou si trebuie sa ma ingrijesc de el ca altfel se duce de rapa", a spus Adrian Alexandrov intr-un interviu tv, potrivit spynews.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Mavi, insarcinata din nou!

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal.

Titlu secțiune