Paparazzi

Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a venit pentru câteva zile în ţară şi a avut o întâlnire surpriză cu fiul cel mare al lui Silviu Prigoană.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO icon photo


Imagini extrem de interesante surprinse de paparazzi WOWbiz.ro. Adrian Alexandrov, plecat din Costa Rica în timp ce Elena Udrea se află în detenţie, şi-a făcut timp de o întâlnire cu fiul cel mare al lui Silviu Prigoană. Honorius este tânărul care administrează în prezent cam toate afacerile familiei, după ce seniorul s-a retras din activitate.


Imaginile îi prezintă pe cei doi bărbaţi discutând relaxat la o terasă din centrul Capitalei. Cei doi au ieşit pentru câteva minute în frig, timp în care Honorius a tras cu sete dintr-o ţigară, iar Adrian a întreţinut discuţia. După un timp, zgribuliţi, cei doi au intrat înăuntru şi şi-au continuat acolo conversaţia.


Pentru cei care nu-şi mai amintesc, Alexandrov este naş de cununie a lui Prigoană jr. Ce-i drept, unul mai degrabă de conjunctură, pentru că, în 2016, atunci când Honorius s-a căsătorit cu iubita lui, Corina, Adrian a fost partener al naşei Elena Udrea. Iar fosta blondă de la Cotroceni are destul de multe lucruri în comun cu socrul mare, ţinând cont că pe vremea când făcea legea în PDL, aceasta l-a susţinut pe Silviu Prigoană în cursa pentru Primăria Bucureşti. Fostul partener al Adrianei Bahmuţeanu a fost însă bătut atunci de Sorin Oprescu la scor (56,6% la 15,6%).

 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune