Paparazzi

Iubitul Elenei Udrea s-a întâlnit cu fiul lui Silviu Prigoană, la Bucureşti! Alexandrov este naşul lui Honorius! VIDEO

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a venit pentru câteva zile în ţară şi a avut o întâlnire surpriză cu fiul cel mare al lui Silviu Prigoană.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Imagini extrem de interesante surprinse de paparazzi WOWbiz.ro. Adrian Alexandrov, plecat din Costa Rica în timp ce Elena Udrea se află în detenţie, şi-a făcut timp de o întâlnire cu fiul cel mare al lui Silviu Prigoană. Honorius este tânărul care administrează în prezent cam toate afacerile familiei, după ce seniorul s-a retras din activitate.

Imaginile îi prezintă pe cei doi bărbaţi discutând relaxat la o terasă din centrul Capitalei. Cei doi au ieşit pentru câteva minute în frig, timp în care Honorius a tras cu sete dintr-o ţigară, iar Adrian a întreţinut discuţia. După un timp, zgribuliţi, cei doi au intrat înăuntru şi şi-au continuat acolo conversaţia.

Pentru cei care nu-şi mai amintesc, Alexandrov este naş de cununie a lui Prigoană jr. Ce-i drept, unul mai degrabă de conjunctură, pentru că, în 2016, atunci când Honorius s-a căsătorit cu iubita lui, Corina, Adrian a fost partener al naşei Elena Udrea. Iar fosta blondă de la Cotroceni are destul de multe lucruri în comun cu socrul mare, ţinând cont că pe vremea când făcea legea în PDL, aceasta l-a susţinut pe Silviu Prigoană în cursa pentru Primăria Bucureşti. Fostul partener al Adrianei Bahmuţeanu a fost însă bătut atunci de Sorin Oprescu la scor (56,6% la 15,6%).

Galerie foto  Urmatorul articol