Vedete

Iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat: „A fost înşelat de soţie cu o săptămână înainte de nuntă!” Vezi cum arată nevasta lui Cornel Oană!

Se pare că iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat, după cum s-a dezvăluit în presa dâmboviţeană despre Cornel Oană.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Un ziar din Târgovişte, oraşul natal al lui Cornel Oană, susţine că iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat. „Vedeta” judeţului de la acest moment, târgovişteanul Cornel Oană, iubitul de conjunctură al celebrei Brigitte Sfăt, fosta soţie a tenismenului Ilie Năstase, se pare că nu este atât de „şmecher” pe cât ni-l prezintă "rănita din dragoste", junele de 34 de ani ascunzând o mare ruşine în trecutul său glorios de "mare Don Juan!”, a scris dambovitanews.ro.

Iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat: "Nunta s-a amânat cu un an"

„Musculosul Cornel Oană face mare tam-tam cu privire la muşchii săi şi tatuajele sale, însă uită să spună cum a fost el înşelat de soţie cu o săptămână înainte de nuntă.... şi cum din această cauză... nunta s-a amânat cu un an, pentru că ruşinea suferită de Corneluş să mai dispară câtuşi de puţin, iar rana să se cicatrizeze măcar cât acesta să poată spună DA, în faţa ofiţerului stării civile”, a mai scris site-ul din Târgovişte. (vezi primele declaraţii ale lui Cornel despre relaţia cu Brigitte)

Iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat: "Îşi pierduse minţile la acel moment"

“Andreea, soţia actualei "vedete" Cornel Oană, l-a făcut pe acesta "franjuri" înşelându-l înainte de nuntă într-un stil mare, cu o persoană arhicunoscută în judeţul Dâmboviţa, umilindu-l în aşa hal încât acesta efectiv îşi pierduse minţile la acel moment, dom' Cornel fiind foarte aproape de gesturi necugetate! Anii au trecut, iar acum Cornică îşi umflă pectoralii pe site-urile de socializare, pozând mândru din Dubai, tânărul uitând să povestească ruşinea vieţii lui”, a mai notat dambovitanews.ro.

Iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat: "Acest lucru nu a fost planificat"

Dezvăluirile arată că iubitul lui Brigitte Sfăt este însurat. Fosta soţie lui Ilie Năstase l-a prezentat, iniţial, pe Cornel Oană, drept partenerul ei de afaceri. După ce a fost fotografiată de paparazzii WOWbiz.ro sărutându-se cu bărbatul, Brigitte a recunoscut: “Nu neg faptul că între noi, în momentul de faţă, este mai mult decât o simplă prietenie, dar acest lucru nu a fost planificat, ci s-a întâmplat, pur şi simplu. Am trecut prin multe momente dificile în ultimul timp şi simplul fapt că a fost lângă mine şi m-a sprijinit m-a ajutat enorm să pot merge mai departe”.

Galerie foto