Iubitul Luizei spune tot! Detalii uluitoare în cazul Caracal

Una dintre prietenele şi colegele Luizei,Alina Toboșaru, v-a fi reaudiată azi, pentru a 3-a oară, de procurorii DIICOT. Alături de ea v-a fi audiat și iubitul Luizei Melencu, Alex Duțu.

Distribuie pe:

fara descriere

„O oră şi jumătate m-au ţinut în birou. M-au întrebat de mai multe ori cum era Luiza, ce fel de haine purta, dacă avea prieten, dacă a avut mai mulţi iubiţi. De cele mai multe ori m-au întrebat ce fel de haine purta. Le-am spus că era o fată bună, că învăţa bine, că nu umbla prin baruri, nu fuma. Ei iar mă întrebau aceleaşi lucruri. Nu înţeleg de ce pun întrebarile astea. Ajută toate astea la găsirea prietenei mele?”, a declarat Alina Toboşaru, la sediul politiei din Dolj, pe 16 octombrie.

Iubitul Luizei se destăinuie în fața procurorilor

Procurorii l-au chemat și pe iubitul Luizei, deși fusese citat, însă presa a descoperit că el, de fapt, nu fusese audiat niciodată.

Citeste si: Gheorghe Dincă a povestit ce i-a făcut Luizei Melencu! Detalii terifiante din dosar: ”Când am intrat în cameră, am închis ușa cu cheia, i-am legat picioarele lipite și am legat-o și la ochi, cu scotch”

Citeste si: Detalii terifiante despre accidentul de mașină în care a murit Cornel Galeș. Martorii de la fața locului îți vor reveni cu greu din șoc. "Medicii au făcut eforturi să reconstruiască..." | EXCLUSIV

Citeste si: Ce au descoperit în locul în care designerul Răzvan Ciobanu a murit

Mama băiatului îi ia apărarea fiului ei, spunând că Alex nici măcar nu era în țară cănd s-a întămmplat nenorocirea.

„Copilul meu nu a fost niciodată audiat de procurori, deşi nu e normal. Dacă era un derbedeu, dacă punea pe cineva să o răpească? Procurorii erau obligaţi să verifice, dar n-au făcut-o. Asta demonstrează, zic eu, ce fel de anchetă s-a făcut în cazul Luizei. Fiul meu era în Italia când s-a întâmplat nenorocirea, a vorbit doar cu un poliţist din Radomir, îl tot întreba ce fel de fată e Luiza. Apoi, după ce a dispărut Alexandra, l-au sunat procurorii din Bucureşti. Au zis că-l sună, că vor să facă şi un video cu el, dar nu au mai dat niciun semn”, a declarat mama lui Alex la începutul lunii septembrie.

Pe lănga cei doi apropiați ai Luizei, și mama și bunicul fetei vor fi reaudiați de procurorii DIICOT.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate