Iubitul Simonei Halep a fost umilit de cel mai bun prieten în faţa a patru femei: „Toni, săracu’, rămăsese de unul singur, nevenindu-i să creadă”

Iubitul Simonei Halep a fost umilit de cel mai bun prieten în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Iubitul Simonei Halep a fost umilit de cel mai bun prieten, Alex, coleg de liceu al lui Toni Iuruc. Alex a povestit pe blogul său o întâmplare petrecută în 1996 la Constanţa. “Ajung eu în gară la Constanța unde mă aștepta sor’mea cu vreo alte 3 fete...Mi-au făcut o primire ca-n filme, se uitau ăia pe peron, ziceai că venise cel puțin Brad Pitt. Tot pe peron se afla și Toni care, fiind la mare, venise să-și vadă cel mai bun prieten (ăla-s eu) pe care nu-l mai văzuse de când se întorsese din America.”, a scris prietenul lui Toni Iuruc. (vezi cum s-au distrat Simona şi Toni în vacanţa din Maldive)

Citeste si: Ce au stabilit în luna de miere Simona Halep și Toni Iuruc! Avem detaliile ”negocierilor” dintre îndrăgostiți EXCLUSIV

Citeste si: Simona Halep nu l-a uitat pe Smiley, deși se mărită cu Toni! Ce declarație i-a făcut cântărețului?

Citeste si: Cine se căsătorește prima? Simona Halep sau marea ei rivală, Maria Sharapova?

Iubitul Simonei Halep a fost umilit de cel mai bun prieten: "Mulțumesc c-ai venit, mă duc cu sor’mea" 

„Și le spusese tuturor cu care era la mare cum se duce el la gară că vine cel mai bun prieten și să nu-l aștepte pentru că probabil va petrece toată ziua cu mine. Cobor eu din tren, o îmbrățișez pe sor’mea, îl îmbrățișez pe Toni, ieșim cu toții din gară, văd Frontera de la Marlboro care mă aștepta, mă întorc la Toni și îi zic: Mulțumesc c-ai venit, mă duc cu sor’mea, te sun eu mai încolo. Doamne, să știți că mi se face rușine în timp ce scriu asta, dar așa am făcut. Toni săracu’ rămâne ca prostu’, nevenindu-i să creadă.”, a relatat Alex.

Iubitul Simonei Halep a fost umilit de cel mai bun prieten: "S-a mai plimbat 2 ore cu troleul"

„Mi-a povestit după că s-a mai plimbat 2 ore cu troleul, că i-a fost rușine să se ducă să le povestească ălora cum l-am lăsat ca prostu’ de unu’ singur. Mamă, ce bou am fost!”, a încheiat prietenul lui Toni Iuruc. WOWbiz.ro a dezvăluit că Simona Halep şi afaceristul Toni Iuruc vor face nunta în 2020. ”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Simonei Halep.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate