Iulia Albu, criticata de o concurenta "Bravo, ai stil"! Cele doua s-au luat la cearta in platoul emisiunii: "Cu fata aia sinistra, ce poti sa mai spui?"

A fost fum si scantei intr-una din editiile emisiunii "Bravo, ai stil!", atunci cand jurata Iulia Albu a inceput sa se contrazica cu Silvia, acesta fiind cunoscuta pana acum pentru iesirile sale vulcanice.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

La gala "Bravo, ai stil!" de sambata, Iulia Albu a avut de furca cu Silvia, una din concurente. In timp ce juriza tinuta unei concurente, Silvia a inceput sa vorbeasca peste jurata Iulia Albu, iar de aici pana la cearta nu a fost decat un pas.
„Stai că n-am înţeles, era rândul tău să vorbeşti sau voi vă treziţi vorbind? Ba e Ioana, ba e Larisa, ba e...”, a spus Iulia, vizibil deranjată. „Păi în gala trecută ai vorbit despre fetiţa mea, în gala trecută ai vorbit despre mine că am fost în umbră, mă gândesc, cu faţa aceea sinistră, ce ai putea să mai spui?”, i-a răspuns Silvia.
"Ce ai spus? Cu ce? Ai făcut o remarcă?”, a intervenit Răzvan Ciobanu. „Are faţă de, are machiajul sinistru”, a răspuns Silvia. „Cu faţa aia sinistră?”, a continuat designerul. „Da, da!”, a răspuns, din nou, concurenta. „Ştii, noi în emisiunea asta am mai avut nişte discuţii pe tema asta şi tu erai cea supărată şi ţi se părea că Iulia te jigneşte. Când spui despre un om «Ai o faţă sinistră» e o jignire”, i-a explicat Răzvan. „A fost un machiaj artistic, asta spun”, a încercat Silvia să se scuze. „Ai spus-o la modul urât, Silvia, şi ar trebui să-ţi ceri scuze”, a intervenit şi Raluca Bădulescu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate