Vedete

Iulia Albu, cu ochii pe fostele concurente de la "Bravo, ai stil!". Vezi ce spune despre Iuliana Doroftei si pe cine a numit "regina styling-ului"

Iulia Albu, ce spune despre evolutia tinerei Iuliana Doroftei. Vezi pe cine numeste "regina styling-ului"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Iulia Albu, cu ochii pe fostele concurente de la "Bravo, ai stil!". Vezi ce spune despre Iuliana Doroftei si pe cine a numit "regina styling-ului"icon photo

Emisiunea "Bravo, ai stil!" este in vacanta, dar temuta jurata Iulia Albu este in continuare cu ochii pe fostele concurente.

De curand, fashion editor-ul s-a uitat pe instagram-urile fetelor, sa vada ce au mai postat si, dupa cum spune ea, sa vada care dintre ele mai are stil si dupa incheierea indragitei competitii de fashion.

Ei bine, aveti verdictul protagonistei noastre mai jos, iar imaginile comentate de inegalabila Iulia Albu se afla in galerie.

"Ador fotografia postată de Adela Tecuceanu, cat si curajul Alinei Ionescu de a posta poze “nephotoshopate”. Iuliana Doroftei pozeaza in aceeasi ipostaza doll, iar regina styling-urilor ramane Andreea Diana C. Go girl! Pe ultima pozitie in clasament se afla Larisa Lupoaea, dar, hei, vine foarte tare din urma Andreea Stravoiu. Stiam eu ca poti", a scris Iulia pe site-ul ei.

Vezi mai multe informatii interesante pe iuliaalbu.com 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune