Iulia Albu, declarații despre discursul controversat de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu: "Mama lui..."

Iulia Albu a fost criticată de Cătălin Botezatu după ce a ținut un discurs controversat în biserică, la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Cătălin Botezatu a taxat ieșirea Iuliei Albu.

Iulia Albu a ținut un discurs controversat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, Cătălin Botezatu a taxat-o

"Mama lui Răzvan a permis ca o persoană din lumea fashionului să spună câteva vorbe în memoria lui Ciobanu! Eu și Raluca Bădulescu am desemnat-o pe Ilinca Vandici să vorbească și ea a făcut-o, printre lacrimi și cu multă durere în glas! După care, Iulia a ținut și ea să zică și ea ceva, dar, într-adevăr, a înțepat un pic. A început să spună că ”unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut! Eu chiar am avut o legătură puternică și de amiciție cu Răzvan Ciobanu, l-am ajutat mereu, l-am iertat dacă, în unele momente, poate am întâmpinat probleme. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă. Dar asta e… fiecare în lumea asta poate să zică și să facă orice! Mai bine am fi mai concilianți și mai drepți”, a spus Bote pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Roxana și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, primul sărut după ce el a părăsit-o

Citeste si: Brigitte Sfăt a fost bătută crunt de fostul soț: „Am fugit aşa cum eram: mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină”

Citeste si: Andreea Bălan a comis-o la benzinărie! A alimentat cu benzină, în loc să bage motorină! Un angajat i-a sărit în ajutor

Iulia Albu a explicat cum a ajuns să vorbească la biserică, în timpul slujbei de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu.

fara descriere

"Fiind rugată de mama lui, am ţinut un discurs. Eu cu Botezatu nu am mai vorbit de mult timp şi nu am fost niciodată prieteni. Nu m-am gândit să-l sun. Eu nu am nominalizat pe nimeni în discursul meu. Ce ai vrea, ca Iulia Albu să nu mai fie Iulia Albu? M-am referit la anumite persoane care erau acolo. Crezi că ei sunt mai puţin vinovaţi decât cei care i-au dat prima dată substanţe? Eu am spus ce am avut de spus, cine înţelege înţelege”, a răspuns Iulia Albu în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate