iulia vantur
Iulia Vantur si Salman Khan

Vedete

Iulia Vântur, declarații șoc despre relația cu Salman Khan! E prima oară când spune cu subiect și predicat care e relația lor! ”Încă nu ne-am căsătorit”

Iulia Vântur, pentru prima oară, a decis să își asume, la modul discret, relația pe care o are cu supervedeta de la Bollywood, Salman Khan.

Iulia Vantur
Iulia Vantur a facut senzatie la Bollywood

Ani la rândul, relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost una care a ridicat mistere și a provocat comtroverse care mai de care mai înfierbântate, cu atât mai mult cu cât niciunul nu au spus, negru pe alb, ce se petrece între ei.

Citeste si: De ce nu se căsătoresc Iulia Vântur și Salman Khan? Motivul a fost dat chiar de frumoasa româncă: „Nu știu dacă îmi...”

Citeste si: Iulia Vântur, gest inedit cu ocazia aniversării. Cum apare alături de Salman Khan

Citeste si: Iulia Vântur și Salman Khan nu mai sunt împreună? Detaliul care i-a pus pe jar pe fani

Cu toate acestea, acum, că s-au mai liniștit lucrurile, Iulia Vântur a decis să spună care este relația ei cu Salman Khan. E adevărat, nu a făcut-o explicit, ci, așa cum și-a obișnuit fanii, a preferat să îi lase pe aceștia să ”citească” printre rânduri.

Așa că, zilele trecute, pe contuirle sale de socializare, au apărut câteva fotografii recente cu Salman Khan. Și, în compania frumoasei românce, purtând mască, fericirea le putea fi citită pe figură, iar faptul că sunt tot timpul împreună a ridicat, așa cum era de așteptat, întrebări cât se poate de directe cu privire la natura relației lor.

Iulia Vantur si Salman Khan
Iulia Vantur si Salman Khan, impreuna, surprinsi de paparazzi in India

E adevărat, imaginile cu priina nu au apărut pe contul de socializare oficial al Iuliei Vântur, ci pe cel pe care, spun sursele noastre, are grijă să îl alimenteze, regulat, cu informații cât se poate de picante, unul dedicat fanilor ei.

Iar acolo, cel care se ocupă ce contul Iuliei Vântur, dacă nu chiar ea, a explicat ce se petrece între vedetă și Salman Khan, superstarul de la Bollywood, în momentul în care cineva a întrebat, în engleză, dacă s-au căsătorit. ”Încă nu ne-am căsătorit”,  a fost răspunsul dat de Iulia Vântur la una dintre ftografiile în care strălucea de fericire că este alături de cel mai dorit actor de la Bollywood.

 

Iulia Vântur, relație cu toată familia lui Salman Khan

 

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Iulia Vântur pare să fie nedezlipită de toți cei apropiați superstarului de la Bollywood, vedeta fiind una dintre favoritele ”cumnatei sale”, Seema Khan, soția fratelui mai mic al lui Sala, și el o celebritate la Bollywood. Acum ceva vreme, ca două surori, cele două au început să facă schimb de haine, Iulia Vântur prezentându-se la tot felul de evenimente mondene din India îmbrăcată cu ținute tradiționale pe care le-a împrumutat de la femeia pe care, cu siguranță, și-o dorește de cumnata.

De altfel, zâmbitoare și relaxată, blondina care a dat India pe România, pare să fie nelipsită din preajma lui Salman, participând la tot felul de evenimente de lansare a filmelor în care acesta este star, ea reușind, la un moment dat să cânte și să danseze la o petrecere, moment filmat de toată presă indiana.

Iulia Vantur
Iulia Vantur e una dintre cele mai senzuale romance

De altfel, Iulia Vântur locuiește în casă lui Salman Khan și face eforturi cât se poate de serioase pentru a se adapta vieții de acolo, învățând chiar și limba, decisă să își construiască o carieră acolo și, poate, astfel, să îl impresioneze pe superstarul Salman Khan de la Bollywood.