Iulia Vântur, întrebată de o fană despre Florin Salam! "De ce vorbeşte lumea de tine şi Salam?"

O fană a Iuliei Vântur a stârnit o controversă în showbiz, după ce a întrebat-o pe iubita lui Salman Khan despre celebrul manelist Florin Salam.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

"Iulia oare de ce toată lumea vorbeşte de tine şi Salam? Eu cred că ar trebui să vedem ce multe ai realizat de când ai plecat. BRAVO şi multă baftă pe viitor", a întrebat-o o fană pe Iulia Vântur, pe contul de Instagram al vedetei. Până acum Iulia Vântur nu i-a răspuns fanei.

Cel mai probabil internauta voia să o întrebe pe Iulia Vântur, de fapt, despre Salman Khan, însă a scris, din greşeală, numele celebrului manelist Florin Salam, dând astfel naştere speculaţiilor.

fara descriere

Florin Salam, implicat recent într-un scandal uriaş

Florin Salam a fost implicat încă de la începutul anului într-un scandal uriaş. Manelistul a fost acuzat că a lovit-o pe Loredana Chivu în timpul petrecerii de Revelion. S-a spus că fosta asistentă TV a încercat să îl sărute pe manelist, motiv pentru care acesta s-ar fi enervat.

Florin Salam a negat vehement conflictul. „Vă salut, prietenii mei! La mulţi ani! Mi-e dor să vă fac zile fericite celor care aşteptaţi melodii frumoase de la mine. Am avut o perioadă în care am stat plecat în străinătate şi nu am mai intrat în studio. În curând, piese noi pentru fanii mei!

În acelaşi timp vreau să anunţ ceva pentru cei din presă. Să nu mai încornoraţi orice vorbă neadevărată pentru că sunt un nume prea mare şi se face vâlvă prea mare uneori, aşa că ţineţi-vă cuvintele sub pernă pentru că eu nu mă cert cu prietenii mei. Ce s-a întâmplat de Revelion a fost o petrecere frumoasă, o distracţie. Vă rog frumos să nu mai îmbârligaţi oamenii şi prietenii de atâţia ani de zile. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere şi nu uitaţi că a fost o seară frumoasă, nu a fost nicio neplăcere în seara de Revelion”, a declarat Florin Salam într-un video. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate