Vedete

Iulia Vântur, primele declaraţii despre prezentatorul TV cu care a apărut de curând!

Iulia Vântur a surprins pe toată lumea atunci când a apărut în ipostaze care mai de care mai sexy alături de un prezentator TV indian, în timp ce toată lumea ştie că are o relaţie solidă cu celebrul actor Salman Khan.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Iulia Vântur, primele declaraţii despre prezentatorul TV cu care a apărut de curând! icon photo
 
În cadrul unei emisiuni TV, artista a ţinut să lămurească totul şi a vorbit despre relaţia pe care o are cu Maniesh Paul, care a prezentat o emisiune de dans, la fel ca şi ea. 
"Am făcut o piesă nouă aici în India, sunt aici cu unul dintre cei mai importanţi prezentatori din India, Maniesh Paul. Am lansat o piesă şi un clip ce pot fi văzute pe youtube. Avem multe pasiuni în comun, nu doar televiziunea, el a prezentat aici o emisiune, aşa cum am prezentat eu în România, despre dans, îi place muzica, este zodia Leului şi uite că fac proiecte mişto cu oamenii care au acestă zodie." a spus Iulia Vântur, într-o emisiune TV.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Andreea Mantea, “razboi total” cu Mihai Mitoseru la “Se striga darul”: “Fii atent ca daca vorbesti mult, ti se face rau!” Astazi, de la ora 20:00, la Kanal D

O editie speciala incepe astazi, la “Se striga darul”, de la ora 20:00. Andreea Mantea revine in forta la carma emisiunii “Se striga darul” alaturi de partenerul ei, Mihai Mitoseru asa ca aceasta editie se anunta a fi una spectaculoasa.

Titlu secțiune