Iulia Vântur, prinsă de cutremur în Bali! Mărturii tulburătoare: "Am avut parte de o alarmă în zorii zilei"

Iulia Vântur a fost prinsă în Bali chiar în timpul cutremurului devastator de 5,7 grade pe scara Richter.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Am avut parte de o alarmă în zorii zilei. Bali, locul unde mă aflu în acest moment, a fost zdruncinat de un cutremur cu magnitudine de 5,7 grade. O mie de gânduri mi-au trecut prin minte într-o secundă, dar am decis să-mi păstrez calmul și să am încredere că totul se va termina cu bine. Am simțit că nu mi se va întâmpla nimic și că răul va pleca la fel de repede cum a venit. Slavă Domnului că nimeni nu e rănit de data asta, totul a revenit la normal în câteva minute. Unoeri avem nevoie de un reminder că trebuie să trăim. Așa că trăiește clipa. Mi-am văzut mai departe de planurile zilei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, dar, sincer, azi mă simt mai vie ca oricând", a declarat Iulia Vântur după spaima groaznică pe care a avut-o.

Cutremurul de 5,7 grade din Bali a speriat toți turiștii, care au părăsit hotelurile pentru a se adăposti la loc sigur. Din fericire, nu a existat decât o persoană rănită.

Cutremurul a fost inițial semnalat ca având magnitudinea de 6,1, aceasta fiind ulterior revizuită la 5,7 grade. Epicentrul cutremurului a fost la 102 km sud-vest de capitala insulei, Denpasar, la adâncimea de 100 de kilometri, a anunţat EMSC. 

Indonezia suferă frecvent de pe urma cutremurelor, provocând uneori tsunami, deoarece se află pe Inelul de Foc al Pacificului, activ din punct de vedere seismic.

Insulele Moluccas au fost lovite duminică de un cutremur puternic de 7,2 grade, care a dus la moartea a cel puțin două persoane și a determinat sute de oameni să-și părăsească locuinţele.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate