Iulian, băiețelul din Pecineaga, căutat cu disperare de familie și de autorități! Cum a fost surprins de camerele de supraveghere

Indiciile arată că este posibil ca Iulian, băiețelul din Pecineaga, să fi căzut într-un bazin cu dejecții.

Autor: M.B.

In articol:

Au trecut trei zile de când Iulian a dispărut din comuna Pecineaga, județul Constanța. Familia este înmărmurită de durere și așteatpă cu sufletul al gură vești bune din partea anchetatorilor, care fac eforturi penutru a afla unde a dispărut copilul de doar opt anișori.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă confirmă faptul că Iulian s-a apropiat periculos de un bazin de colectare a dejecțiilor, potrivit unui buletin de știri. Echipele de știri au cerut ajutorul unor scafandri antrenați la mare adâncime. Din bazinul în care se presupune că ar fi alunecat copilul, au fost scoși peste 50 de mii de metri cubi de apă cu dejecții.

În zonă sunt şase bazine de deversare a dejecţiilor, fololsite de proprietarii fermelor din localitate. Doar două sunt pline.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

„Vom continuă cu golirea celui de-al doilea bazin până când adâncimea le va permite scafandrilor privați, sosiți și aceștia în sprijin, să între pentru a se încerca căutarea copilului”, spune Anca Chiriţă, purtător de cuvânt la ISU Dobrogea.

Citeste si: Sora gresorului din Giurgiu, declarații uluitoare despre fata de 16 ani torturată în timpul ritualului satanic „Nu a fost prima oară când s-a întâmplat”

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou cu ținuta! Ce și-a pus pe sfârcuri, la scurt timp după ce a apărut cu sânii pe afară la televizor

Citeste si: Câţi bani câştigă soţul Alinei Puşcaş, medicul stomatolog Mihai Stoenescu! Recent, şi-a deschis o clinică de lux!

Operațiunea de căutare a început încă de sâmbătă

Bițică Iulian Alexandru locuia cu tatăl său și concubina lui, după ce părinții lui s-au despărțit. Copilul a dispărut de acasă sâmbătă, în jurul orelor 15.00. Ultima dată fusese văzut în fața casei unde se juca.
De atunci, peste 150 de polițiști și jandarmi, alături de voluntari au fost implicați în căutarea copilului de opt ani. 

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies