Iulian Pîtea a ajuns schior din întâmplare! ”Am început cu înotul, apoi am ales fotbalul!”

Iulian Pîtea de la Exatlon a cochetat cu mai multe sporturi până să se apuce de schi.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

În mare formă la Exatlon, Iulian Pîtea (21 de ani) este astăzi instructor de schi, sport pe care-l practică de un deceniu. Şi totuşi, nu acesta este sportul pe care şi-l alesese iniţial simpaticul braşovean. "Nu împlinise 11 ani cînd tatăl lui a venit la mine şi m-a rugat să-l iau la antrenamente. Înainte a încercat cu fotbalul, dar nu l-a atras foarte mult. După cîteva şedinţe de pregătire am realizat că este un copil foarte dotat motric", a mărturisit primul său antrenor de la schi, Gheorghe Gerea.

De altfel, într-un interviu acordat unei publicaţii online, Pîtea a recunoscut că preferase la început alte două sporturi. ”Am început cu înotul, apoi am ales fotbalul. După mult timp am realizat şi eu că la Râşnov e o bază sportivă de iarnă şi nu de fotbal sau înot. Mi-a fost de ajuns să îmi dau seama că trebuie să mă îndrept către un sport de iarnă. Am început cu schi fond, apoi biatlon dar până la urmă am ales sărituri”,a dezvăluit ”războinicul”. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Exatlon 9 decembrie. Ana Otvoş părăseşte competiţia! Accidentarea la umăr i-a fost fatală: "Mă doare extrem de tare că nu plec după o luptă dreaptă"

Exatlon 9 decembrie. Ana Otvoş s-a accidentat în timpul jocului pentru protecţie! Anunţul lui Cosmin Cernat

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

Germania trimite o undă de șoc în Europa: Mutația de COVID de care medicii nu știu absolut nimic

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Tehnologia modernă schimbă ghicitul în cafea. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies