Vedete

Iulian Pîtea, acuzat că se iubeşte din interes cu Ana Gonzalez! Fanii nu cred în sinceritatea românului

Relaţia dintre Iulian Pîtea şi Ana Gonzalez este una dintre poveştile frumoase ale Exatlonului. Există însă şi unii fani care nu sunt de acord cu ea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

S-au cunoscut, s-au plăcut şi s-au îndrăgostit unul de altul pe plajele din Dominicană. Românul Iulian Pîtea şi mexicanca Ana Gonzalez formează în acest moment primul cuplu de la Exatlon, iar povestea lor a fascinat fanii de pe două continente.

Nu toată lumea este însă de acord cu această abordare. Mai mulţi fani, mai ales printre cei din Mexic, sunt de părere că Iulian este doar un ”vânător de faimă” şi asta pentru că a devenit foarte popular pe reţelele de socializare abia după ce a sărutat-o pe Ana.

Aceştia argumentează prin faptul că Iulian şi-a triplat numărul de urmăritori pe Instagram după ce s-a declarat îndrăgostit de mexicancă, aceasta fiind mult mai populară decât el pe reţelele de socializare. Astfel, de la 30.000 de urmăritori, românul se apropie rapid de 90.000, mulţi dintre aceştia venind chiar din Mexic. Când a intrat la Exatlon, Iulian avea aproape 9.000 de urmăritori.

Varianta nu stă prea bine în picioare, pentru simplul motiv că şi Ana a crescut foarte mult în ultimele săptămâni. Astfel, de la 200.000, ea ajuns la aproape 290.000 urmăritori.

Galerie foto  Urmatorul articol