Iulian Pîtea și Ana Laura Gonzalez, adevărul despre relația lor: „Sunt foarte fericită”

Iulian Pîtea a vorbit despre relația pe care o are cu Ana Laura Gonzalez, de la Exatlon Mexic. Ce spun cei doi, la câteva luni de la terminarea competiției în care s-au cunoscut.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Toată lumea a așteptat să vadă ce se întâmplă între Iulian Pîtea și Ana Laura Gonzalez, , concurenta din Mexic. Cei doi au avut parte de niște momente incediare la Exatlon, acolo unde s-au sărutat de mai multe ori în mare, dar și în fața colegilor lor. La câteva luni de la terminarea sezonului al doilea, Ana Laura Gonzalez, și Iulian Pîtea au vorbit despre relația lor.

Fosta concurentă a Mexicului a oferit un interviu pentru „Fan Arena”:

„Sigur. A fost un moment foarte frumos. Cred că Iulian este o persoană extraordinară”, au fost primele cuvinte ale Anei.

„E foarte greu să mă gândesc ce voi face după ce se termină competiția.”, spunea Iulian cât era în Republica Dominicană.

„Mă pregătesc pentru următoarele competiții. Sunt foarte fericită. A fost un moment extrem de frumos. Ținem legătura, doar că ne desparte distanța. Ne concentrăm asupra carierelor noastre, eu am o carieră aici, el are proiecte acolo. Sper ca într-o zi să vizitez România, am auzit că este o țară extrem de frumoasă și că are o cultură extraordinară”, a dezvăluit Ana Laura.

Iulian Pîtea a vorbit, la rândul său, despre relația lor.

„Pot confirma ceea ce Laura a confirmat. Noi niciodată nu am fost împreună, lucru pe care fanii mei nu l-au înțeles. Mi-a fost dor. Au fost niște momente fabuloase și îmi aduc aminte cu mare drag. Emoțiile mele s-au concentrat doar pe ea. Mă gândeam să mă duc în Mexic, dar au intervenit proiecte. Mă așteptam să nu putem întreține relația.

A fost emoționant. Pot vedea că ea mi-a transmis un mesaj de adio, că viața continuă pentru amândoi. Ce s-a întâmplat acolo, mi-aș dori să se întâmple și în România”, a spus și Iulian.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: