Vedete

Iuliana a ajuns pe mâna medicilor! Câştigătoarea "Bravo, ai stil", intervenţie la nivelul feţei

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Iuliana a ajuns pe mâna medicilor! Câştigătoarea "Bravo, ai stil", intervenţie la nivelul feţeiicon photo
 
Iuliana Doroftei, câştigătoarea sezonului 3 "Bravo, ai stil", a apelat la ajutorul medicului estetician. 
 
Frumoasa Iuliana şi-a făcut un contouring pentru a avea o geometrie perfectă a feţei.
 
"Contouring therapy este o procedură non-invazivă pentru hidratare, luminozitate şi prin injectarea în punctele cheie ale feţei, rezultă geometria perfectă, astfel se creează liniile de sculpting prin pronunţarea liniei mandibulare şi a pomeţilor", este descrierea procedurii suferite de fosta concurentă "Bravo, ai stil".
 
 
Chiar şi aşa, Iuliana susţine că este singură şi nu se simte pregătită încă pentru o relaţie amoroasă.
 
"Eu sunt singura de un an si in acest moment nu sunt pregatita pentru o relatie. Nu am starea necesara  pentru o noua dragoste si prefer sa ma concentrez pe proiectele profesionale. Sunt intr-adevar baieti care ma cauta, dar sunt sincera cu ei. Le spun, civilizat, ca nu sunt pregatita pentru o relatie si ca am alte prioritati. Sa stiti ca inteleg, sunt oameni deschisi la minte. Cand va veni momentul, cu siguranta ma voi indragosti din nou...", a spus Iuliana, în urmă cu ceva vreme.
 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune