Iuliana, da, Alina, ba! Voi pe cine preferati azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Stelele pe care le vor primi concurentele pe parcursul acestei saptamani, inaintea Galei care isi va desemna castigatoarea celui de-al treilea sezon “Bravo, ai stil!”, difuzata duminica, la ora 21:30, sunt extrem de importante pentru ca le pot proteja in prima etapa eliminatorie din marea finala.

Autor: C.L.

Drumul spre succes este presarat cu obstacole, iar greul este departe de a se fi sfarsit pentru cele patru finaliste “Bravo, ai stil!” Nu acesta este si cazul Iulianei, care in editia de astazi, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, se bucura de simpatia juratilor. Maurice Munteanu ii lauda alegerile vestimentare, admirand in acelasi timp ca outfitul se preteaza unui final de sezon.

“Imi place la nebunie jacheta pe care o porti! Mi se pare un styling foarte bine echilibrat care cumva se preteaza unui final de sezon!”, spune Maurice Munteanu.

In schimb, Alina a facut-o lata in aceasta editie. Razvan Ciobanu este negru de suparare la vederea outfitului Alinei.
“Alina, este bataie de joc! Nu stiu de ce s-a ostenit Maurice sa spuna ca tu porti o tinuta!”, adauga juratul.

Ce au avut de spus ceilalti jurati veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

Marea finala a celui de-al treilea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” va fi difuzata duminica, 17 decembrie, de la ora 21:30! Voturile telespectatorilor si desemnarea castigatoarei “Bravo, ai stil!” vor putea fi urmarite in direct, in Gala de duminica seara.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies