Iuliana Luciu, scrisoare emoţionantă: ”Să mă ierţi că am crescut”

Chiar dacă este matură, se gândeşte încă la cele mai minunate lucruri din copilărie. Iuliana Luciu i-a scris o scrisoare emoţionantă Moşului!

Autor: A.V.

Iuliana Luciu devine emoţionată, atunci când trebuie să îi scrie Moşului o scrisoare în care să se confeseze! De data aceasta, bruneta i-a mărturisit că nu îşi mai doreşte dulciuri şi jucării, aşa cum îşi dorea atunci când era mică, acum îşi doreşte oameni în jurul ei, care să o îmbrăţişeze şi să o înconjoare cu multă dragoste.

"Moşule, cred că a venit timpul să îţi scriu şi eu...

Nu ştiu ce ar trebui să îţi cer prima dată. Poate că sunt multe lucruri care îmi vin în minte. Aş începe prin a-ţi mărturisi că mi-aş dori să pui un zâmbet şi o speranţă în sufletul fiecărui copil şi tuturor mamelor care îi veghează zi de zi. Te-aş mai ruga sa ştergi lacrimile de pe chipurile brazdate de ani ale părinţilor şi bunicilor care îşi atintesc privirea pe geam, aşteptând să vină acasă cei pe care îi poartă în inimă! M-ar bucura enorm ca familia mea, apropiaţii şi nu numai să fie sănătoşi! Îţi mai cer să încălzeşti inimile tuturor celor care m-au rănit în acest an, să le şopteşti că i-am iertat şi că i-aş îmbrăţişa oricând cu drag!

Celor care au plecat acolo sus sa le transmiţi sa mi-e dor si ca ii iubesc enorm, ca mi-aş dori să îi simt aproape si ca ma hrănesc din amintirile lor.

Spre final îţi spun Moşule cu regret, şi te rog să mă ierţi că nu-mi mai lipesc năsucul de geam înconjurată de luminiţe ca să te aştept, să mă ierţi că nu îmi mai doresc dulciuri şi jucării... Acum vreau oameni, care să mă sprijine şi să mă iubească, bună, rea, imperfectă aşa cum sunt...  Acum nu mai "fur" bomboanele din pom şi las ambalajul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat...
:)  Ma uit pe geam şi îmi doresc pace, iubire si liniste in suflet!  Să mă ierţi ca am crescut, Moşule..."
, este mesajul pe care Iuliana Luciu l-a scris. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată sora secretă a Antoniei! Lumea nu ştie că artista are o surioară mai mică, Alessia

Soacra Biancăi Rus rupe tăcerea! "E periculoasă şi perversă şi minte non-stop! Fata asta o să păţească ceva rău"

Teo Trandafir, mărturisiri din viaţa personală! Relaţia pe care o are cu fiica sa adoptivă şi cât a pătimit prezentatoarea din iubire: "Am plecat de acasă de la mine în...

Horoscop Zilnic Duminică 26 Septembrie 2021: Gemenii vor face anumite schimbări majore

Trădare supremă pentru Liviu Dragnea. L-a lăsat când nu se aștepta. E oficial

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

SE SCHIMBĂ BANII ÎN ROMÂNIA. Noua bancnotă va fi lansată de BNR în această toamnă

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies