Jador a plecat din România! Ce s-a întâmplat cu manelistul în urmă cu câteva zile? Motivul pentru care s-a dus în Germania

Jador a plecat din România! Ce s-a întâmplat cu manelistul în urmă cu câteva zile? În ciuda problemelor legate de coronavirus

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Jador a plecat din România!
Jador a plecat din România!


In articol:

 

Jador a plecat din România! Jador este pe val în ultima vreme cu melodiile pe care le-a scos alături de nume importante din muzica autohtonă. Piesele lui, cu Lino Golden, ”Dau moda”, Alex Velea, ”Arde-mă Baby”, Emili-Dodo-Costy Ioniță, ”Jale!” sau What’ Up, ”Ce n-aș da!” sunt pe primele locuri în top-urile de specialitate, iar imaginea manelistului este, acum, una respectată în mediile artistice.

Jador a plecat din România!
Jador a plecat din România!

Jador a plecat din România! Manelistul se află în Germania, alături de DeSanto

Din acest motiv, și solicitările pentru spectacole private sunt din ce în ce mai multe, fie că este vorba despre România, fie că vorbim despre alte țări. Astfel, în ciuda răspândirii coronavirusului, Jador rămâne în continuare numărul unu în preferințele oamenilor de a-l invita la evenimente. Așa s-a întâmplat și în weekend-ul trecut, atunci când artistul s-a dus în Germania, pentru...un concert, alături de DeSanto.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: DECLARAȚIE ȘOC! Jador, fascinat de Alexandra și Adriana de la Puterea Dragostei ”Mi-am dorit mereu să fiu cu două surori, să am o relație în trei!”

Citeste si: Jador urmează să devină tată: „Ai lăsat-o gravidă? Vino să o iei de aici”

Citeste si: VIDEO| Jador și Mario Fresh au făcut pace cu rivalii

Jador a plecat din România!
Jador a plecat din România!

Jador va concerta în câteva cluburi din Frankfurt timp de o săptămână

Jador a plecat din România! Artistul va face un adevărat tur de forță muzical, fiind invitatul special al mai multor localuri nemțești. ”Jador este iubit în toată lumea, de aceea, a fost dorit și în Germania, unde va sta mai bine de o săptămână, întrucât are mai multe recitaluri în câteva cluburi din Frankfurt și din împrejurimi. Afișele cu el sunt deja peste tot, iar fanii îl așteaptă cu sufletul la gură”, au dezvăluit persoane din organizare.

Jador a plecat din România!
Jador a plecat din România!

Jador a plecat din România! Ce declarație a dat despre Cristina Mihaela înainte cu puțin timp 

Jador a plecat din România! Jador a ajuns pe culmile muzicale, însă nu a uitat niciodată că emisiunea Puterea dragostei a fost adevărata lui rampă de lansare. Și dacă în primele sezoane le-a iubit pe Simina sau Ella, ăn această ediție, Jador nu ar spune NU unei invitații făcute din partea producătorilor, din contră, în exclusivitate, într-un live la WOWbiz.ro, el a declarat că s-ar întoarce în casă... dar doar pentru cineva anume. ”M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare, este  foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a imtra în emisiune, la Istanbul ”, a spus Jador, care a mai specificat și faptul că și-ar dori o „cameră roșie” cu superba moderatoare.

 

 

Galerie foto 
Citește și:

ȘOC! Jador se întoarce în casa Puterea dragostei sezonul 3! Ce a putut spune despre prezentatoarea Cristina Mihaela! ”Ea este motivul!”

Jador și Nelson Mondialu, live incendiar: pe cine susțin în finala Puterea Dragostei? Au dat cărțile pe față

 Găbiță de la Craiova vrea să fie noul Jador de la Puterea Dragostei! Dezvăluiri despre noul concurent

Jador, declarații șocante despre concurenții din finala ”Puterea Dragostei”! ”Singurul pe care îl respect...” EXCLUSIV

Dansatoarea lui Leo de la Strehaia, hărțuită sexual pentru că face masaj! Ce i s-a întâmplat și cum a rezolvat situația

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies