Jador are o nouă iubită? Anunțul neașteptat făcut la scurt timp după despărțirea de Georgiana Elisei

Jador este din nou un bărbat singur, însă zvonurile transmit cu totul altceva.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România la momentul actual. Cântărețul face furori în rândul tinerelor din România, care și-ar dori să îl cunoasc pe artist. Jador a format un cuplu mulți ani de zile cu Georgiana Elisei, fata care a făcut constant parte din viața lui.

Chiar dacă s-au despărțit, iar Jador a devenit o celebritate, cei doi nu au putut sta unul departe de celălalt și drumurile lor s-au regăsit din de fiecare dată.

De data aceasta, se pare că despărțirea dintre Jador și Georgiana Elisei ar fi una definitivă. Chiar dacă fanii celor doi au mai auzit asta înainte, Jador a mărturisit că nu mai există cale de împăcar eși că a venit momentul ca fiecare să își vadă de viața lui. Pagina de Instagram Viperele Vesele a prezentat în urmă cu puțin timp informații despre viața amoroasă a artistului. Se pare că artistul se vede deja cu o altă fată, despre care nu se știu prea multe momentan.

Întrebare: „Este adevărat că Jador are o altă iubită”

„Nu știu dacă poate fi numită chiar iubită după patru zile și 3 nopți...”, a anunțat pagina de Instagram Viperele Vesele.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Jador

Jador și Georgiana Elisei 

[Sursa foto: Instagram]

Tatăl lui Jador, despre despărțirea fiului său cu Georgiana Elisei 

Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador, a vorbit despre despărțirea fiului său cu Georgiana Elisei, singura fată pe care artistul a iubit-o. Bărbatul a mărturisit că nu crede în totalitate în această despărțire, iar drumurile lor s-ar putea intersecta din nou. 

Citeste si: Cu ce femeie s-a întâlnit Jador la Londra?! Avem imaginile: ”Poate o punem de ceva în seara asta”

„La tinerețe, și poate nu numai, că în viață tot înveți, certurile sunt la ordinea zilei.

Azi, Jador al meu poate fi cu Ioana, mâine cu Georgiana, poimâine cu Mădălina. Într-un fel e normal.

Mai ales, vor sau nu fetele din viața lui, el a devenit o vedetă. Iar chestia asta pare să aducă și lucruri bune, și lucruri rele! 

Am citit și eu ce s-a scris prin presă. Dar îmi cunosc bine fiul. Poate nici el nu știe cât de bine îl cunosc părinții. De aceea nu cred că poate fi vorba despre un capitol închis. Câte lucruri nu se spun la tinerețe, la gelozie, și mai apoi sunt date uitării, să fim noi sănătoși!", a declarat Romeo Dumitrache, pentru  Impact.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies