Jador are o nouă iubită! Cine este tânăra cu care s-a pupat în public: „Mi-am facut iubită la concert”

Proaspăt ieșit din casa de la Puterea dragostei, Jador pare să treacă deja peste cu o nouă femeie lângă el.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Jador are o nouă iubită! Cine este tânăra cu care s-a pupat în public

In articol:

Jador nu poate să țină acest anunț un secret. În cel mai recent vlog, cântărețul a mărturisit că are o nouă iubită, pe care a cunoscut-o la un concert.

"Ne-am sarutat in public, nu mai este un secret / Mi-am facut iubita la concert", este titlul vlogului în care Jador a făcut marele anunț.

În vlog se poate observa momentul în care Jador a cunoscut-o pe misterioasa fată. Aflat într-un local alaturi de mai multi prieteni, el a părut foarte interesta de fata care lucrează acolo. A întrebat-o fără jenă daca vrea să îl sărute, dar a refuzat. Până la urmă, Jador s-a mulțumit și cu o îmbrățișare de la blondină.

Jador are o nouă iubită! Cine este tânăra cu care s-a pupat în public

Citeste si: Un bărbat din Iași, declarat mort, nu poate demonstra că trăiește. Instanța i-a respins contestația

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei l-a sunat plângând pe Nelson: "Eu sunt o fată de la țară, însă fac parte dintr-o familie de intelectuali"

Citeste si: 14 imagini rare cu Hachiko, cel mai devotat câine din lume

În cele din urmă, nu s-a lăsat ușor. Manelistul a aflat că pe fată o cheamă Delia. Ea a fost surpinsă când Jador a strigat-o pe nume, deși nu i-l spusese ea.

Jador de la Puterea dragostei, întâlnire romantică după ce a părăsit casa! Cine este domnișoara misterioasă

Jador de la Puterea dragostei a susținut o cântare în Spania, acolo unde a cunoscut o frumoasă domnișoară. Concurentul a făcut un vlog unde a vorbit despre experiența sa din Spania și unde a lăsat să se vadă câteva imagini de la întâlnirea cu tânăra misterioasă. (Citeste si: Alexandra Stan s-a intalnit cu Jador! Incredibil ce a spus cantareata: ''Nu am avut tupeu sa...'') 

"Prima întâlnire romantică după ce am ieșit de la Puterea dragostei", este numele vlogului lui Jador.

Tânăra misterioasă este nepoata patronului de la localul unde a cântat Jador.

Jador, eliminat de la Puterea Dragostei. A plecat cu lacrimi în ochi

Jador a părăsit Puterea dragostei cu lacrimi în ochi. Plecarea lui a fost una tristă și, în ciuda divergențelor pe care le-a mai avut în emisiune, el a lăsat multe concurente cu ochii în lacrimi. 

Poate că cel mai romantic moment a fost despărțirea de Ella. Cei doi s-au îmbrățișat și au dansat împreună, pe o piesă de rămas bun. Ella a vrut să-i transmită gândurile ei bune, la plecare, însă Jador nu a vrut să audă nimic, fiind absorbit, parcă, de ultimele clipe petrecute cu ea.

Jador are o nouă iubită! Cine este tânăra cu care s-a pupat în public

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate