Jador de la ”Puterea Dragostei”, detalii mai puțin știute! De unde a plecat tânărul care a venit să rupă inimi în ”Casa dragostei"?

Jador, cântărețul care a participat la emisiunea ”Puterea Dragostei”, a plecat de jos.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

La 23 de ani, Jador și-a câștigat o popularitate mare participând la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D. El a reușit să-și câștige fani prin stilul său direct iar legătura lui cu muzica i-a adus și mai mulți fani.

Se pare însă că lucrurile nu au stat mereu roz pentru Jador. Remus Ionuț Dumitrache, pe numele lui real, cântărețul provine dintr-o comună din județul Bacău și a urmat cursurile Grupului Școlar ”G.J. Caniciov” Parincea.

Pe lista de ajutor social în timpul liceului

Conform datelor de pe site-ul Ministerului Educației, în perioada liceului, el a beneficiat de un program social destinat elevilor care provin din familii cu venituri mici. Remus Ionuț Dumitrache a fost beneficiarul programului ”Bani de liceu” și primea suma de 180 lei lunar. Criteriul principal pentru acordarea acestui sprijin era ca membrii familiei să nu aibă un câștig mai mare de 500 lei pe lună, fiecare.

Citeste si: Adrian îl atacă pe None după ce a ieșit de la Puterea Dragostei! ”Îl așteaptă nevasta acasă!” EXCLUSIV

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, forțată de Jador să spună că sunt împreună? Andy face dezvăluirile

Citeste si: Ricardo de la “Puterea dragostei” s-a iubit cu o bombă sexy! Arată mai bine decât Raluca? FOTO

Acum, Jador este solist și face bani frumoși din spectacole. Conform propriului CV, el este masterand la ”Studii Economice”, se îmbracă întotdeauna bine, este aranjat și ”frezat” după ultima modă.  

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate