Jador de la Survivor România, felicitat pentru nominalizarea Georgianei. Faimoșii o fac praf pe fosta concurentă: „Stătea într-un colț și...”

Faimoșii îl laudă pe Jador pentru că a nominalizat-o spre eliminare pe Georgiana. Concurenta a părăsit Survivor România, în urma voturilor de acasă.

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Eliminarea Georgianei din competiția Survivor România stârnește discuții aprinse în tabăra Faimoșilor. Deși Jador încearcă să-i ia apărarea fostei concurente, colegii săi consideră că aceasta nu avea un comportament propice pentru bunăstarea echipei.

Jador de la Survivor România, lăudat pentru nominalizarea Georgianei

Mai mulți Faimoși sunt de părere că Georgiana tulbura armonia în echipa lor. Cătălin Moroșanu susține că fosta colegă destabiliza echipa pentru că bârfea foarte mult. „Numai eu vedeam că auzea tot ce spuneam noi și spunea fiecăruia altă poveste. Erau învrăjbiți împotriva altuia. Stătea într-un colț și asculta ce spuneau băieții și se ducea la fete să le spună ce vorbau.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp explică de ce Daniela, iubita Faimosului, nu a fost trecută în mesajul familiei!

Nu-mi spuneți mie. De-asta nu sport oamenii care bagă fitilul, în loc să fii o echipă. E logic să mai vorbești de unii și alții, e în natura umană, dar să bagi bârfe destrami echipa. Eu am observat lucrul ăsta acum două trei zile”, a spus luptătorul.

Jador însă este de altă părere și spune că din punctul său de vedere Georgiana era una dintre cele mai bune și sincere concurente. „Dintre noi toți ea avea cea mai bună inimă. Mie mi s-a părut un om extraordinar de bun. Dacă ar fi pățit unul dintre noi ceva, ea ar fi plâns pentru noi”, spune artistul.

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Jador de la Survivor România, felicitat pentru nominalizarea Georgianei
Jador si Morosanu de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cătălin Moroșanu de la Survivor România, felicitări sincere pentru Jador

Totuși, Cătălin Moroșanu îi explică lui Jador că atitudinea Goergianei față de el se datora faptului că aceasta îl plăcea dintotdeauna.  „Georgiana venea lângă tine că te plăcea, crezi că nu știu? Numai lângă stătea și normal că ție îți plăcea de ea dacă era lângă tine tot timpul. Dacă ție îți pare rău, e părerea ta și o respect. Faptul că tu ai decis exact cum a decis echipa, ai demonstrat că ești om de echipă și ai vrut binele echipei. Ai tot respectul meu. Noi trebuie să fim o echipă, avem șanse mari să câștigăm mâine”, a mai spus Faimosul.

Jador de la Survivor România, felicitat pentru nominalizarea Georgianei
Georgiana eliminata de la Survivor România[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Mama Geta se bagă în scandalul dintre Culiță Sterp și Jador! Ce spune despre scandalul epocal de la Survivor România

Războinicii nu cred în argumentele lui Jador, care spunea că o nominalizează pentru eliminare pe Georgiana fără să-și dorească acest lucru, și susțin că în realitate totul a fost doar o strategie de echipă.  „A fost o strategie de echipă, că jador a spus că nu vrea să o voteze personal, și e ok, pentru că ea e cea mai slabă”, susține Mellina din echipa albastră.

Pe de altă parte, Sorin consideră că Jador nu și-a dorit-o în competiție pe Georgiana. „Jador doar și-a căutat o scuză să o voteze pe Georgiana”, a spus concurentul.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni! De la ce a pornit supărarea celor doi Faimoși de la Survivor România! Exclusiv

Motivul real pentru care Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit! Actorul a spus tot adevărul: "Nu am spus că e relația roz..."

Sora lui Culiță Sterp explică de ce Daniela, iubita Faimosului, nu a fost trecută în mesajul familiei!

Perioada următoare nu vine cu vești îmbucurătoare pentru Berbeci, Lei și alte 3 zodii

ULTIMA DORINȚĂ a lui Alexandru Arșinel. Ce voia să facă înainte să moară?

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Care a fost secretul cel mai bine păstrat de Regina Elisabeta a II-a. Suverana avea acest ritual în fiecare seară

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies