Jador, declaraţie-șoc după ce Roxana a atacat-o pe Simina la Puterea Dragostei! Cântăreţul e şocat! "O mahalagioaică! Îmi e milă de Andi, că ţine la ea" EXCLUSIV!

Jador, declaraţie incredibilă după ce Roxana a atacat-o pe Simina la Puterea Dragostei! Uite ce a spus iubitul brunetei!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Scandal imens în casa de la Puterea Dragostei. Totul a plecat de la dezvăluirea Siminei care a spus că Roxana a vorbit cu Hamude, înainte ca acesta să intre să ajungă la emisiune.

Citeste si: Cum arată Alexander, bărbatul pentru care Simina și Roxana s-au bătut la Puterea Dragostei

Roxana a vorbit cu băiatul nou care a intrat în casă. Ea știa că va veni și că ne va aduce câte un cadou”, a declarat Simina.

fara descriere

Se pare că Roxana ar fi vorbit cu Hamude și i-ar fi propus acestuia să formeze un cuplu cu ea, în casă. Dezvăluirea a enervat-o la culme pe vulcanica şatenă care, văzându-se descoperită, a sărit să o bată pe Simina.

Dacă nu pleacă ea, plec eu”, a urlat aceasta, plină de nervi.A fost nevoie de intervenția celorlalte fete din casă pentru a se evita o altercaţie serioasă.

Citeste si: Mesajul Andreei după ce a fost eliminată de la Puterea Dragostei! A vrut ca totul să fie clar

Jador, declaraţie incredibilă după ce Roxana a atacat-o pe Simina! "E incalificabil ce a făcut"

În plus, iubita lui Jador susţine şi că Roxana flirtează şi vorbeşte pe videocall cu un tânăr grec.

fara descriere

Cu puțin timp înainte de scandal, Simina mai spusese că nimeni nu vrea să stea în camera cu Roxana pentru că aceasta bârfește foarte mult și pe toată lumea.
Roxana a format până acum un cuplu cu Andy, iar relația lor nu a fost afectată de nici o acuzație din partea celorlalți concurenți. Rămâne de văzut ce se va întâmpla după acest scandal.

Ei bine, Jador nu a rămas indiferent când a văzut că Simina a fost la un pas de a fi lovită de colega ei de emisiune.

fara descriere

"E incalificabil ce a făcut Roxana. Nu poţi să te comporţi aşa indiferent cât de nervoasă eşti. Simina a spus tot despre colega ei pentru că ea nu e de acord cu femeile care se poartă aşa, sunt în relaţii şi vorbesc cu alţi bărbaţi! Ce înseamnă asta? A procedat corect, iar Roxana, ca o mahalagioaică, a sărit la bătaie. Nici bărbaţii nu ar trebui să aibă astfel de reacţii, darămite femeile. Îmi e milă de Andi, sincer. Ştiu că ţine cu adevărat la Roxana şi îmi pare rău că trece prin asta", a declarat Jador, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate