Jador, eliminat de la Puterea Dragostei. A plecat cu lacrimi în ochi VIDEO

Vedete

Jador, eliminat de la Puterea Dragostei. A plecat cu lacrimi în ochi VIDEO

Seară emoționantă la Puterea Dragostei. În urma nominalizărilor făcute de concurenți, Jador a fost cel desemnat să plece de la Puterea Dragostei.

Seară emoționantă la Puterea Dragostei. În urma nominalizărilor făcute de concurenți, Jador a fost cel desemnat să plece de la Puterea Dragostei. Plecarea lui a fost una tristă și, în ciuda divergențelor pe care le-a mai avut în emisiune, el a lăsat multe concurente cu ochii în lacrimi. 

Poate că cel mai romantic moment a fost despărțirea de Ella. Cei doi s-au îmbrățișat și au dansat împreună, pe o piesă de rămas bun.

Ella a vrut să-i transmită gândurile ei bune, la plecare, însă Jador nu a vrut să audă nimic, fiind absorbit, parcă, de ultimele clipe petrecute cu ea.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Bogdan Mocanu a spus totul despre cearta cu Jador! ”A fost puțin dezamăgit, mi-a zis că Andra nu e de mine” 

 

Ella: Sper să fii fericit și să iubești ceea ce ai ales.

Jador: Taci.

Ella: Și Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce-ți dorești și nu ți-am vrut răul niciodată.

Jador: Taci.

Ella: De ce să tac? Fă-ți teatrul.
Și nu ți-am vrut răul absolut niciodată.

Jador a plecat cu lacrimi în ochi de la Puterea Dragostei

La un moment dat, în timpul îmbrățișării sale cu Ella, concurentul a izbucnit în lacrimi. Ella l-a întrebat ce s-a întâmplat și de ce plânge, însă el a preferat să păstreze misterul. Inclusiv Andreea Mantea nu a reușit să îi înțeleagă reacția și ce secrete de dragoste ascund cei doi.

Inclusiv Andreea Pirui și Daiana au empatizat cu povestea lor și au avut lacrimi în ochi.

Citeste si: Fanii Puterea Dragostei sunt ținuți în suspans. Vor avea Denisa și iancu Sterp un copil?

 

Andreea Mantea: Cum vei reacționa dacă o vei vedea cu Ella alături de alt bărbat în emisiune?

Jador: Nu mă uit la televizor, nu îmi place, am treburi de făcut. Dau ignore la pagina de youtube Puterea Dragostei, instagram, tot.

Mantea: Pare așa o iubire imposibilă, de parcă cine știe ce lucruri grave ați făcut...

Jador: Nu vreau.

Nevasta mea nu va fi așa. Iubesc că așa sunt eu mai iubăreț...Nu o să îmi pară rău după ea. Le mulțumesc telespectatorilor că m-au susținut un an de zile aici. Emisiunea asta m-a făcut ceea ce sunt în momentul de față, de mulțumesc că îmi ascultă melodiile, să am încredere în mine.