Jador pregătește o nouă piesă, după scandalul legat de plagiat: „Melodie creată de mine de la zero”. Fanii Puterea Dragostei spun că și aceasta e copiată

Jador de la Puterea Dragostei este acuzat de fanii emisiunii că melodia pe care o pregătește este plagiată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

„Puteți să îmi luați canalul de YouTube, să-mi scoateți piesele, puteți să faceți orice, dar nu puteți să-mi luați ce mi-a dat Dumnezeu aici în gât!”, a spus Jador pe pagina lui de Instagram. Artistul a dat play pentru câteva secunde melodiei pe care o pregătește acum. „Melodie creată de mine de la zero”, a scris cântărețul.

fara descriere

Pe Instagram, însă, se zvonește că și această piesă ar fi plagiată, la fel ca „Mânzo”. „Emanetin Bende Saklı” ar fi numele melodiei după care s-a inspirat Jador.

Citeste si: Prima nuntă de la Puterea dragostei! Simina și Alex Zănoagă se căsătoresc azi! Rămâi alături de noi ca să vezi tot ce se întâmplă pas cu pas EXCLUSIV

fara descriere

Jador o acuză pe Ella de la Puterea Dragostei că de la ea s-a aflat de melodia plagiată

Melodia „Mânzo” a manelistului a fost scoasă de pe YouTube, după ce a ieșit la iveală faptul că era de fapt plagiată și că linia melodia aparținea unui celebru artist din Turcia. Concurentul de la Puterea Dragostei spune că bruneta a fost cea care i-a spus lui Reynmen că i-a fost copiată melodia.

„Băi, oameni buni, eu nu am nimic cu nimeni, dar când cineva dă în munca mea. Nu contează, cover sau nu, i-am luat linia băiatului ăluia, nu i-am luat-o, n-ai voie să dai în munca mea. E munca mea și, în spatele meu, munca alto oameni. De acolo muncim să ne luăm o bucățică de pâine să ne hrănim și noi și poate din bucățica aia de pâine rup un colț și dau și unuia. Nu se face așa ceva, nu în pâinea mea! Când cineva dă în pâinea mea, ies la suprafață și nu mai am cum să fiu băiat bun! Că nu mai pot!

fara descriere

Acum părerile sunt împărțite, dar Reynmen nu avea cum să audă de mine. Reynmen nu poate să audă de mine pentru că, față de el sunt un nimeni. Recunosc și o spun cu toată modestia, nu aude Ariana Grande de Jador, niciodată. Băiatul ăla are două sute și ceva de... două sute și ceva de mii de milioane de vizualizări. Dar sunt fete care vorbesc cu el și sunt înștiițate sau chestii, mă înțelegeți?”, a spus Jador, vizibil supărat.

„Dar nu pot să vorbesc că mi-am pus acid în buze (n.r. - o imită pe Ella). Eu sunt convins că nu i-o fi zis ea lui „închide-i piesa”, probabil nu-mi dorește răul, cred. Dar i-a spus „Uite, cineva a făcut cover după tine, Reynmen”. Bă, băiatul ăla arată bine, e bines. I-a zis numele din buletin, nu mai știu cum i-a zis”, a adăugat Jador.

Artistul nu s-a mulțumit cu atât și a decis și să-i strice reputația Ellei. A publicat un video în care ea apare alături de Iancu și a spus că în urmă cu două zile se văzuse cu ea. „Cum să nu vrei să fii cu o femeie care te are în gând și când nu ești lângă ea... Mai ales că înainte cu câteva zile ne-am văzut”, a scris manelistul.

Jador doar cu răutate știe să atace (n.r. - o imită pe Ella). Băi fată, din cauza ta mi-a închis ăla melodia! Ești nebună? N-ai idee cât costă un videoclip, n-ai idee cât costă, câtă muncă, cât efort am depus o echipă întreagă ca să scoatem o melodie. Copilo, revino-ți! Lasă prostiile și vedetismul și centrul atenției, că dai în munca unor oameni și în munca multor oameni din spatele meu. Trezește-te, lasă prostiile deoparte.

Te-ai văzut cu mine cu câteva zile înainte, în emisiune plângeai după mine, cum facem? Plângeai după mine și în spate stai numai cu Iancu și te-ai sărutat cu el. Păi cum să te vreau eu?! Niciodată! Eu am familie de hrănit, am mamă, am tată, am frățiori, am verișori care apelează la ajutorul meu, am unchi care apelează la ajutorul meu. Nu trebuie să dăm în munca altora. Am copiat, recunosc, dar tu nu trebuia să-i zici„, a conchis Jador de la Puterea Dragostei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate