Jador și Culiță Sterp îl ironizează pe soțul Vulpiței. Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare

Jador și Culiță Sterp au ales să distreze în izolare pe seama unui videoclip care a devenit viral pe rețelele de socializare, în special pe Tik Tok. Protagonistul este chiar Viorel Stegaru, soțul Vulpiței.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Jador a devenit un mare fan al Vulpiței de când a devenit artistă cu acte în regulă, după cum a declarat chiar el. Și pentru că este un mare fan, artistul este la curent cu toate aparițiile sale și ale soțului ei, apariții care îl amuză copios.

Citeste si: Așteptați de iubitele lor acasă, Culiță Sterp și Jador au făcut un anunț șocant: ”Avem și noi nevoie de o fată, două... Așteptăm poze”

Jador și Culiță Sterp îl ironizează pe soțul Vulpiței. Filmarea a devenit virală pe rețelele de socializare

Pe conturile de socializare este viral de câteva luni un dialog spumos între un reporter și soțul Vulpiței, Viorel Stegaru. Acest dialog a fost subiect de glumă pentru mai multe vedete din showbiz-ul autohton pe Tik Tok, iar Jador și Culiță au decis că este timpul să se amuze și ei puțin pe seama acestui subiect.

Citeste si: Ce spune Carmen de la Sălciua despre femeile care nu pot fi uitate: ”Femeia trebuie să fie și slugă”

Cei doi s-au pus în fața dispozitivul de filmat, Culiță a preluat roul de reporter, iar Jador pe cel al lui Viorel. În timp ce ținea o sticlă cu alcool în mână, pe post de microfon, Culiță Sterp a mimat: “În momentul de față ce simți: ești sau nu tatăl fetiței?”.

fara descriere

Imediat după s-a încheiat întrebarea, cântărețul a îndreptat sticla cu alcool spre Jador care l-a interpretat perfect pe soțul Vulpiței.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, într-o ipostază cum nu a mai fost văzut: „Mă omoară mama!”

“Să zicem că da, să sperăm că nu…” este replica care a devenit virală pe internet și a fost subiectul multor glume.

fara descriere

Culiță Sterp continuă: “«Să speri că da», voiai să spui”. Iar, Jador interpretează o altă replică care a creat isterie pe rețelele de socializare: “Da, sper că da, sper că nu…”.

Gestul lor a atras un val de critici, dar și hohote de râs. Susținătorii artiștilor le-au transmis sute de mesaje, iar printre acestea se numără și următoarele: “Doamne, ești obsedat de Vulpița! Ești forță, cel mai bun!”, “Mor! Și când te strâmbi ești frumos!”, “Culiță încearcă și el să se strâmbe, dar nu-i merge”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate