Jador și Ella, sancționați drastic la Puterea Dragostei! Ella a părăsit emisiunea! ”Consecințele nu se opresc aici”

Favoritul săptămânii dintre Jador și Bianca este chiar Jador. Concurentul a câștigat cei 1500 de euro și este lider.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Ella și Jador au fost sancționați la Puterea Dragostei pentru că au încălcat regulamentul și s-au văzut în afara celor opt ore, fără ca staff-ul să știe acest lucru. Conform mesajului din cutie, citit de Andreea Mantea, Jador trebuie să dea o parte din banii alocați zilnic, drept pedeapsă, iar banii câștigați pentru că a ieșit favoritul săptămânii trebuie să-i ofere celui de-al doilea băiat favorit al săptămânii, și anume Livian. Livian va fi cel care își va proteja casa. Ella a fost elimnată de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, fugărit prin Istanbul de o turcoaică îndrăgostită de el! Jador a filmat întreaga scenă

fara descriere

Ce scrie în mesajul din cutie

”Jador și Ella, întrucât ați încălcat regula competiției și ați recunoscut că v-ați văzut în afara celor opt ore de filmare, fără ca staff-ul să fie înștiințat, veți fi nevoiți să suportați consecințele acțiunilor voastre. Ca atare, în cazul în care vreunul dintre voi va fi votat favoritul săptămânii, nu va mai beneficia de premiul de 1500 de euro. Premiul va fi acordat în cazul în care ar fi fost câștigat de Jador băiatului de pe locul II. Iar în cazul în care ar fi fost câștigat de Ella, fetei clasate pe locul II. Consecințele nu se opresc aici. Fiecare dintre voi va trebui să plătească o sumă din banii alocați pentru traiul zilnic, sperând că în urma acestei sancțiuni vă veți revizui atitudinea”, a spus Andreea Mantea.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate