Jador și Georgiana au plecat în vacanță împreună! Lovitura dură primită de Ella de la Puterea Dragostei

Georgiana, fosta iubită a lui Jador de la Puterea Dragostei, a publicat dovada că a fost în vacanță cu Jador.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Jador a stârnit destul de multe controverse în timpul șederii lui în Turcia, iar relația lui cu Georgiana a fost tot timpul învăluită în mister. Nu o dată s-a spus că artistul ar avea încă o relație cu ea și că a ales să participe la emisiunea prezentată de Andreea Mantea doar pentru a câștiga mai multă popularitate.

Jador a negat tot timpul că ar fi fost cuplat cu Georgiana în timpul participării lui la Puterea dragostei. În schimb, a recunoscut că a fost într-o relație cu ea înaine de a participa în show-ul de televiziune și că au rămas buni prieteni.

Recent, pe internet a apărut și dovada că Jador și Georgiana au fost împreună într-o vacanță în Dubai. Deși nu s-au fotografiat împreună, cei doi au publicat pe paginile lor de internet două imagini surprinse chiar în același loc. Mii de fanii ai emisiunii Puterea Dragostei au reacționat, iar mulți dintre ei spun că motivul pentru care Georgiana a publicat dovada că a fost în vacanță în Jador este o răzbunare subtilă din partea ei, urmare a unor comentarii răutăcioase făcute de Ella.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Ella a povestit că Georgiana îl caută pe Jador

Ella și Jador au recunoscut că au fost împreună în perioada în care bruneta s-a întors în România. Ea a povestit ce activități au făcut în perioada în care au stat împreună.

„Două săptămâni am stat și am mâncat paste. N-am făcut mișcare deloc. În România am slăbit mult. Am mers, m-am plimbat. Am fost și la Cluj. El s-a dus în Italia, eu m-am dus în Moldova. A fost frumos”, a povestit Ella.

Întrebată de Marius, iubitul Andreei Pirui, dacă Georgiana îl mai caută pe Jador, Ella a declarat că îl sună încontinuu.

Citeste si: Cine e bărbatul pentru care Carmen de la Sălciua l-ar fi părăsit pentru Culiță Sterp! Imaginile au stârnit un val de reacții pe internet

„Nici nu mai are rost să-i pomenim numele. Mai sună ca disperata, dar era pusă de alte persoane. Nu vreau să-i mai spun numele pentru că ea asta caută. Nu e atât de importantă. Ar trebui să-mi fie frică de alte fete, nu de ea. Nu mi-e frică! Dacă e să fie ceva, o să fie”, a mărturisit bruneta.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cristina Ich declară război bărbaților. Ce a supărat-o atât de tare pe vedetă?: „Sunt blestem pentru ei..”

ȘOC! Sportiv de performanță, găsit mort în casă. Murise de un an!

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Internat în spital, un tată a găsit o modalitate ingenioasă de se vedea cu fiica lui de la sute de metri distanță

Cătălin de la Puterea Dragostei, despre bătaia cu băieții: „Tot ei și-au luat-o. Și-au scrântit mâna”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies