Vedete

Jale mare în familia lui Karym. Mama artistului a venit de urgenţă în ţară! ”E terminată de când a aflat că suferă de aceeaşi boală de care a murit Denisa Răducu”

Mama lui Karym, cantaretul care a lansat alaturi de Celia piesa "La doua capete", a venit de urgenta in tara dupa ce a aflat ca sotul ei sufera de aceeasi boala de care a murit indragita artista Denisa Raducu. Femeia este plecata, de cativa ani, in Italia, unde lucreza la o familie de italieni ca îngrijitoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Jale mare în familia lui Karym. Mama artistului a venit de urgenţă în ţară! ”E terminată de când a aflat că suferă de aceeaşi boală de care a murit Denisa Răducu”
icon photo
 
Durere mare in familia lui Karym. Mama artistului a venit de urgenta in Romania pentru a fi aproape de sotul ei în aceste momente dificile. In urma cu aproape trei saptamani, tatal artistului a fost diagnosticat cu cancer, exact acelaşi tip de cancer de care a murit şi cântăreaţa Denisa Raducu: carcinom hepatocelular, o boală a ficatului. 
 
"Mama lui Karym lucreaza de ani buni in Italia, unde a plecat pentru o viata mai buna. De cand a aflat ca sotul ei este bolnav, este distrusa de durere, si inca nu-i vine sa creada ca-si va pierde sotul. E in stare de soc. E jale mare in familia lor, e dureros, trec prin clipe de cosmar! Din pacate nu se mai poate face nimic pentru barbat. Karym este distrus, avea niste proiecte importante de lansat, insa s-au amanat, din pacate.", ne-au dezvaluit surse din anturajul artistului.
Karym a dezvăluit, recent, că este îngenucheat de când a aflat că tatăl lui este într-o stare gravă şi nu mai are linişte deloc. ”Îmi este foarte greu. A trebuit să iau decizii dureroase în ceea ce priveşte starea lui de sănătate. Sper că am luat deciziile corecte, sunt decizii cerebrale, emoţional sunt îngenuncheat. Dacă aş fi luat decizii cu inima, cu sufletul, aş fi fost egoist şi aş fi făcut mai mult rău. Sper că am luat deciziile corecte atât pentru el cât şi pentru mama, ea este distrusă. Sunt cel mai mare băiat dintre copii, nu o am alături decât pe sora mea mai mică, din 5 copii pe care i-au crescut părinţii mei, în aceste momente”, a declarat Karym.
 
ŞOC! S-a terminat urât prietenia dintre Alin Andronic şi Iulian Pîtea după Exatlon! Schimb dur de replici între cei doi ”războinici” chiar în aeroport! EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”icon photo

Vedete

Hasibe şi Birgul, îndrăgostite lulea în ”Dragoste şi ură”

Situaţie fără precedent pentru Hasibe. Dupa ce a fost curtata indelung de Mumtaz, Hasibe pare ca s-a mai “inmuiat” putin.

Titlu secțiune