Vedete

Jale mare în familia lui Karym. Mama artistului a venit de urgenţă în ţară! ”E terminată de când a aflat că suferă de aceeaşi boală de care a murit Denisa Răducu”

Mama lui Karym, cantaretul care a lansat alaturi de Celia piesa "La doua capete", a venit de urgenta in tara dupa ce a aflat ca sotul ei sufera de aceeasi boala de care a murit indragita artista Denisa Raducu. Femeia este plecata, de cativa ani, in Italia, unde lucreza la o familie de italieni ca îngrijitoare.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

 
Durere mare in familia lui Karym. Mama artistului a venit de urgenta in Romania pentru a fi aproape de sotul ei în aceste momente dificile. In urma cu aproape trei saptamani, tatal artistului a fost diagnosticat cu cancer, exact acelaşi tip de cancer de care a murit şi cântăreaţa Denisa Raducu: carcinom hepatocelular, o boală a ficatului. 
 
"Mama lui Karym lucreaza de ani buni in Italia, unde a plecat pentru o viata mai buna. De cand a aflat ca sotul ei este bolnav, este distrusa de durere, si inca nu-i vine sa creada ca-si va pierde sotul. E in stare de soc. E jale mare in familia lor, e dureros, trec prin clipe de cosmar! Din pacate nu se mai poate face nimic pentru barbat. Karym este distrus, avea niste proiecte importante de lansat, insa s-au amanat, din pacate.", ne-au dezvaluit surse din anturajul artistului.

 

Karym a dezvăluit, recent, că este îngenucheat de când a aflat că tatăl lui este într-o stare gravă şi nu mai are linişte deloc. ”Îmi este foarte greu. A trebuit să iau decizii dureroase în ceea ce priveşte starea lui de sănătate. Sper că am luat deciziile corecte, sunt decizii cerebrale, emoţional sunt îngenuncheat. Dacă aş fi luat decizii cu inima, cu sufletul, aş fi fost egoist şi aş fi făcut mai mult rău. Sper că am luat deciziile corecte atât pentru el cât şi pentru mama, ea este distrusă. Sunt cel mai mare băiat dintre copii, nu o am alături decât pe sora mea mai mică, din 5 copii pe care i-au crescut părinţii mei, în aceste momente”, a declarat Karym.
Galerie foto