Jandarmeria are de astazi un nou sef! Inlocuitorul lui Sebastian Cucos e din Teleorman

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a numit un nou şef la Jandarmerie. Ionuţ Sindile a fost adjunctul lui Sebastian Cucoş.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Ionuţ Cătălin Sindile, cel care până acum a fost adjunctul lui Cucoş, este noul inspector general interimar al Jandarmeriei Române.

"Începând cu data de 15 august a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Ionuţ Cătălin Sindile, a fost împuternicit în funcţia de Inspector General al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Această decizie a fost luată având în vedere importanţa sarcinilor ce revin Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum şi necesitatea asigurării, cu celeritate, a actului managerial.

Colonelul Ionuţ Cătălin Sindile are 40 de ani şi este născut în judeţul Teleorman.

A absolvit Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, la arma jandarmi, în anul 2000 şi are o experienţă de 18 ani în Jandarmeria Română.

Ionuţ-Cătălin Sindile are o relevantă activitate profesională în cadrul Jandarmeriei Române, inclusiv mai multe misiuni internaţionale sub egida Uniunii Europene", a transmis Jandarmeria.

Sindile a absolvit Academia de Poliţie în 2000, iar până în 2004 a lucrat în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”. Următorii doi ani a lucrat în cadrul Direcţiei de Jandarmi a Capitalei. De asemenea, a avut mai multe misiuni internaţionale în Kosovo şi Georgia.

Din 2013, Ionuţ Sindile a fost comandant de batalion în Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”, iar între 2016 şi 2017 a ocupat funcţia de adjunct al directorului general pentru ordine publică din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate