Jandarmeria are de astazi un nou sef! Inlocuitorul lui Sebastian Cucos e din Teleorman

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a numit un nou şef la Jandarmerie. Ionuţ Sindile a fost adjunctul lui Sebastian Cucoş.

Autor: A. I.

Ionuţ Cătălin Sindile, cel care până acum a fost adjunctul lui Cucoş, este noul inspector general interimar al Jandarmeriei Române.

"Începând cu data de 15 august a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, colonel Ionuţ Cătălin Sindile, a fost împuternicit în funcţia de Inspector General al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Această decizie a fost luată având în vedere importanţa sarcinilor ce revin Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum şi necesitatea asigurării, cu celeritate, a actului managerial.

Colonelul Ionuţ Cătălin Sindile are 40 de ani şi este născut în judeţul Teleorman.

A absolvit Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, la arma jandarmi, în anul 2000 şi are o experienţă de 18 ani în Jandarmeria Română.

Ionuţ-Cătălin Sindile are o relevantă activitate profesională în cadrul Jandarmeriei Române, inclusiv mai multe misiuni internaţionale sub egida Uniunii Europene", a transmis Jandarmeria.

Sindile a absolvit Academia de Poliţie în 2000, iar până în 2004 a lucrat în cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”. Următorii doi ani a lucrat în cadrul Direcţiei de Jandarmi a Capitalei. De asemenea, a avut mai multe misiuni internaţionale în Kosovo şi Georgia.

Din 2013, Ionuţ Sindile a fost comandant de batalion în Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”, iar între 2016 şi 2017 a ocupat funcţia de adjunct al directorului general pentru ordine publică din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

"Jandarmul in alb" din Piata Victoriei semneaza o lucrare despre "incalcarea abuziva a drepturilor omului"! Ce spune Paraschiv despre luarea de ostatici

"Macelarul din Piata Victoriei", medaliat de Traian Basescu cu Ordinul "Barbatie si Credinta"! Paraschiv a fost ales si Jandarmul Anului

Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei, a recunoscut ca este "omul in alb"! Primele declaratii ale barbatului

Horoscop 25 Iunie 2021: Balantele sunt in centrul atentiei astazi, Săgetătorii incep o cariera noua

Bomba zilei: O super vedetă este în stare gravă! Suferă de o boală cumplită

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Are CANCER! Încă o dramă în lumea muzicală. ”E nașpa și sunt speriat. Vă iubesc pe toți"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies