Jandarmerita batuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata! Cum arata Stefania dupa ce a fost batuta la protest

Jandarmerita batuta la protestele din Piata Victoriei a fost externata astazi. Stefania nu a vrut sa faca nicio declaratie la externare.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

Ea a mers in pas vioi spre masina, avand sapca si ochelari de soare. Stefania trebuia sa plece luni acasa, insa medicii au decis sa o mai tina 24 de ore sub observatie si sa ii faca o tomografie.

„Din cauză că există aceste simptome şi la ea şi la colegul ei, dureri de cap, vom face unele analize în plus, un CT (computer tomograf, n.r.) şi după acestea vedem care va fi situaţia”, declara Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca, citat de Mediafax.

Jandarmerita a fost ranita dupa ce ea si un coleg al ei s-au desprins de grupul colegilor lor jandarmi si au ramas singuri printre protestatari. "Ma omorati", le-a strigat jandarmerita celor care o loveau. Ea a fost aparata de unii dintre protestatari, acestia protejand-o cu trupurile lor. Cei care au aparat-o au si dus-o pe jandarmerita la colegii ei.

Initial s-a vorbit de o fractura de clavicula cervicala, insa ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a dezmintit aceste zvonuri si a anuntat ca tanara se simte bine.

"Nu are o ruptură de coloană cervicală, este bine, s-a ridicat din pat. Aşteaptă să meargă la serviciu. Am stat de vorbă şi cu cei doi colegi ai ei, apoi cu o domnişoară de 29 de ani, care are o plagă la picior, din fericire şi ea este bine, apoi cu un băiat de 37 de ani care avea un cartuş sau un proiectil în picior. Dar sunt bine", a declarat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate