“Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică? Nicolae Lăcătuş îşi ridică vilă cu etaj şi piscină!

Se pare că “Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică, pentru că îşi construieşte vilă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Întrebarea dacă “Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică se pune după ce Nicolae Lăcătuş a anunţat că îşi construieşte o casă. Jandarmul devenit celebru datorită melodiilor de petrecere interpretate a luat un teren în Bragadiru, pe care va ridica o vilă. Muncitorii deja lucrează, iar Lăcătuş a făcut câteva fotografii.

“Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică: “Începutul este greu"

“Începutul este greu. Prima zi de lucru pentru viitoarea locuinţă! Doamne Ajută”, a postat Lăcătuş. “Bravo, miliţiene, casă cu etaj şi piscină”, i-a transmis un amic jandarmului. “Exact aşa”, a confirmat Nicolae Lăcătuş. (vezi cum arată iubita jandarmului )

“Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică: “Muncesc cu drag şi cu voinţă"

Se pare că “Jandarmul cu voce de aur” s-a îmbogăţit din muzică, pentru că el lucrează în Jandarmerie de doar 3 ani. Lăcătuş le-a mai spus amicilor că vrea să termine vila în martie 2019. “Muncesc cu drag şi cu voinţă, pentru a mea locuinţă”, a mai postat Lăcătuş.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Jandarmul cu voce de aur” s-a recules la sicriul Regelui Mihai: „Manifestarea respectului si admiratiei fata de Majestatea Sa!”

"Jandarmul cu voce de aur" isi vinde masina! Vezi cati bani vrea Nicolae Lacatus pe furgoneta

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei”

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Apare o nouă taxă în România! Câţi bani vor scoate oamenii din buzunar

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Breaking News. S-a deschis campania de vaccinare Etapa II. Cum te programezi

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies