„Jandarmul cu voce de aur” s-a mutat în vila cu etaj, mansardă și piscină pe care și-a construit-o singur! Nicolae Lăcătuș a devenit celebru după ce a cântat în fața Simonei Gherghe! FOTO

„Jandarmul cu voce de aur” s-a mutat în vila cu etaj pe care și-a ridicat-o în apropiere de București.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

„Jandarmul cu voce de aur” s-a mutat în vila cu etaj, mansardă și piscină pe care a început să o construiască în toamna lui 2018. Nicolae Lăcătuș, un jandarm originar din Focșani, a devenit celebru datorită melodiilor de petrecere interpretate pe youtube, fiind invitat apoi în mai multe emisiuni de televiziune, unde și-a câștigat supranumele de „Jandarmul cu voce de aur”.


In articol:

Citeste si: Dovada ca jandarmeria a mintit! Ce scrie pe biletul de internare al femeii jandarm batuta la protestul de vineri din Piata Victoriei

Citeste si: Un jandarm de 25 de ani a murit electrocutat

Citeste si: Emoționant! Cinci căței au fost salvați cu ajutorul Poliției. Iată de ce trebuie să adopți un animal

Citeste si: Primele decizii clare legate de Crăciun. Ce nu trebuie să facem - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

În 2017, Lăcătuș s-a mutat la o unitate de jandarmi din București. El a stat cu chirie, dar a cumpărat apoi un teren în Bragadiru, anunțându-și prietenii că va ridica o vilă. Aflat în fruntea echipei de muncitori Lăcătuș s-a fotogarfiat cu un târnăcop în măini, în noiembrie 2018.

„Jandarmul cu voce de aur” s-a mutat în vila cu etaj. Lucrările au întârziat 

“Începutul este greu. Prima zi de lucru pentru viitoarea locuinţă! Doamne Ajută”, a postat Lăcătuş. “Bravo, miliţiene, casă cu etaj şi piscină”, i-a transmis un amic jandarmului. “Exact aşa”, a confirmat Nicolae Lăcătuş. (vezi cum arată iubita jandarmului)

Lăcătuş le-a mai spus amicilor că vrea să termine vila în martie 2019. “Muncesc cu drag şi cu voinţă, pentru a mea locuinţă”, a mai postat Lăcătuş. Din păcate pentru el, lucrările au întârziat, fiind finalizate de-abia în primăvara lui 2020. Pe 16 iunie, el al făcut marele anunț: „M-am mutat la Bragadiru”.

„Jandarmul cu voce de aur” s-a mutat în vila cu etaj: "Am fost invitat la doamna Simona Gherghe" 

Nicolae Lăcătuș a fost protagonistul unui moment petrecut în 2017, la sediul Ministerului de Interne. Mihai Gadea a fost zilele trecute la sediul instituției, unde a realizat o emisiune ce s-a ocupat despre istoricul cladirii. Prezentatorul TV a fost asteptat in hol de ministrul de interne Carmen Dan, dar la intrare s-a aflat si Nicolae Lacatus,

Cand l-a vazut pe Gadea, Lacatus a luat pozitie de drepti, ca in fata unui superior. „Cum te numesti?”, l-a intrebat Gadea. „Nicolae Lacatus”, a raspuns, emotionat, jandarmul. „Nicolae Lacatus...dar eu nu te-am vazut pe tine undeva?”, a continuat Gadea. „E posibil, am fost invitat la doamna Simona Gherghe pentru a canta”, a explicat Lacatus. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Lovitură cruntă pentru Iohannis. A făcut o greșeală capitală. De ce e acuzat

Incredibil! Ce mașină conduce Andreea Tonciu și ce preț enorm a plătit pentru acest bolid! De unde a avut bani

El este singurul jandarm iubit de toata lumea! Vezi ce mai face Nicolae Lacatus, "jandarmul cu voce de aur"! FOTO

Ce masina are „Jandarmul cu voce de aur”! Nicolae Lacatus si-a dus autoturismul galben la un service auto

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies