„Jandarmul cu voce de aur” s-a mutat în vila cu etaj, mansardă și piscină pe care și-a construit-o singur! Nicolae Lăcătuș a devenit celebru după ce a cântat în fața Simonei Gherghe! FOTO

„Jandarmul cu voce de aur” s-a mutat în vila cu etaj pe care și-a ridicat-o în apropiere de București.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
„Jandarmul cu voce de aur” s-a mutat în vila cu etaj, mansardă și piscină pe care a început să o construiască în toamna lui 2018. Nicolae Lăcătuș, un jandarm originar din Focșani, a devenit celebru datorită melodiilor de petrecere interpretate pe youtube, fiind invitat apoi în mai multe emisiuni de televiziune, unde și-a câștigat supranumele de „Jandarmul cu voce de aur”.


In articol:

Citeste si: Dovada ca jandarmeria a mintit! Ce scrie pe biletul de internare al femeii jandarm batuta la protestul de vineri din Piata Victoriei

Citeste si: Un jandarm de 25 de ani a murit electrocutat

Citeste si: Emoționant! Cinci căței au fost salvați cu ajutorul Poliției. Iată de ce trebuie să adopți un animal

În 2017, Lăcătuș s-a mutat la o unitate de jandarmi din București. El a stat cu chirie, dar a cumpărat apoi un teren în Bragadiru, anunțându-și prietenii că va ridica o vilă. Aflat în fruntea echipei de muncitori Lăcătuș s-a fotogarfiat cu un târnăcop în măini, în noiembrie 2018.

„Jandarmul cu voce de aur” s-a mutat în vila cu etaj. Lucrările au întârziat 

“Începutul este greu. Prima zi de lucru pentru viitoarea locuinţă! Doamne Ajută”, a postat Lăcătuş. “Bravo, miliţiene, casă cu etaj şi piscină”, i-a transmis un amic jandarmului. “Exact aşa”, a confirmat Nicolae Lăcătuş. (vezi cum arată iubita jandarmului)

Lăcătuş le-a mai spus amicilor că vrea să termine vila în martie 2019. “Muncesc cu drag şi cu voinţă, pentru a mea locuinţă”, a mai postat Lăcătuş. Din păcate pentru el, lucrările au întârziat, fiind finalizate de-abia în primăvara lui 2020. Pe 16 iunie, el al făcut marele anunț: „M-am mutat la Bragadiru”.

fara descriere

„Jandarmul cu voce de aur” s-a mutat în vila cu etaj: "Am fost invitat la doamna Simona Gherghe" 

Nicolae Lăcătuș a fost protagonistul unui moment petrecut în 2017, la sediul Ministerului de Interne. Mihai Gadea a fost zilele trecute la sediul instituției, unde a realizat o emisiune ce s-a ocupat despre istoricul cladirii. Prezentatorul TV a fost asteptat in hol de ministrul de interne Carmen Dan, dar la intrare s-a aflat si Nicolae Lacatus,

Cand l-a vazut pe Gadea, Lacatus a luat pozitie de drepti, ca in fata unui superior. „Cum te numesti?”, l-a intrebat Gadea. „Nicolae Lacatus”, a raspuns, emotionat, jandarmul. „Nicolae Lacatus...dar eu nu te-am vazut pe tine undeva?”, a continuat Gadea. „E posibil, am fost invitat la doamna Simona Gherghe pentru a canta”, a explicat Lacatus. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate