"Jandarmul in alb" din Piata Victoriei semneaza o lucrare despre "incalcarea abuziva a drepturilor omului"! Ce spune Paraschiv despre luarea de ostatici

Catalin Razvan Paraschiv, barbatul in alb care a coordonat din teren atacul Jandarmeriei asupra demonstrantilor, are si ambitii „academice”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

„Jandarmul in alb”, asa cum a fost numit de catre presa, parea preocupat, in urma cu catriva ani, de teme precum: „drepturile omului”, „lipsirea de libertate” sau „gestionarea situatiilor de criza”. El scrie si despre „anihilarea atacatorului” sau „distrugerea invinsului”.

Pe vremea cand era doar prim-adjunct al comandantului Brigazii Speciale de Interventie „Vlad Tepes”, colonelul Paraschiv a publicat o lucrare intitulata „Luarea de ostatici – intre lipsirea de libertate, actul terorist si incalcarea abuziva a drepturilor omului”. Scurtul eseu a aparut pe pagina de internet a „Asociatiei Romane de Drept Umanitar – Filiala Prahova” (ARDUPH) si face referire la modul in care statele lumii se relationeaza la situatia in care cetatenii lor ajung sa fie luati ostatici in situatii de conflict.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate