Jean de la Craiova, bulversat de formele apetisante ale Vicăi Blochina! Imagini de senzație în această seară la ”Vulturii de noapte”

În ediția din această seară a show-ului „Vulturii de noapte”, Vica Blochina îi cucerește pe cei prezenți în platoul emisiunii, cu energia inepuizabilă și un dans năucitor. 

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Fosta balerină îl lasă cu gura căscată, la propriu, și pe Jean de la Craiova, aflat și alături de cei trei Vulturi. Vrăjit de prestația artistică a superbei blonde, acesta nu-și poate stăpâni pornirea și testează și el cum e să dansezi alături de Vica. „Pasul în doi” îl face pe Jean de la Craiova să se simtă, după cum chiar el mărturisește, însuși „Zeul fertilității”.

Citeste si: Anna Lesko, sărutată din cap până în picioare la „Vulturii de noapte”! Cine s-a descurcat cel mai bine

Citeste si: Detalii neștiute despre Vulturii de noapte: „Pur și simplu l-a dezbrăcat în pielea goală...”

Citeste si: Anna Lesko a rămas fără sutien la „Vulturii de noapte”

Cântărețul nu se lasă mai prejos și face și el o demonstrație elaborată de dans; ”Am corpul dezordonat și nu mă ajută”, se lamentează el, însă momentul adună aplauzele tuturor, inclusiv pe cele ale Vicăi.

fara descriere

Ce a ieșit, veți putea afla urmărind o ediție memorabilă ”Vulturii de noapte”, în această seară, de la ora 23:00, la Kanal D!  

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate