Vedete

Jean de la Craiova nu mai e vegetarian. Care e motivul pentru care cantaretul de manele a renuntat la regim

Jean de la Craiova a tinut un regim vegan timp de un an de zile, dar a renuntat rapid la el.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Jean de la Craiova nu mai e vegetarian. Care e motivul pentru care cantaretul de manele a renuntat la regimicon photo
Cantaretul a marturisit ca a fost convins de o artista de la noi sa treaca la dieta, mai exact sa adopte regimul vegetarian. Cea care l-a convins pe Jean de la Craiova sa incerce acest mod de viata a fost Anamaria Ferent, care este stabilita in America de multa vreme.


Insa cantaretul de manele si muzica de petrecere nu a putut tine regimul vegetarian mai mult de un an, si acela cu intreruperi. Artistul a explicat ca nu mai avea putere sa cante.


"Anamaria Ferent mi-a spus ca de mica nu mananca carne. Am zis sa tin si eu. Am tinut un an, dar cu intreruperi. Nu mai aveam putere cand cantam", a spus Jean de la Craiova intr-o emisiune tv.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune