Jessica Alba a devenit mamă pentru a treia oară! Actriţa a făcut publică prima imagine cu băieţelul

Celebra actriţă Jessica Alba trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa ei, întrucât ultima zi din an i-a adus un băieţel. Aceasta a născut chiar pe 31 decembrie, iar în urmă cu puţin timp a făcut publică o imagine cu bebeluşul, care se va numi Hayes.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere
"Hayes Alba Warren 12/31/17. Cel mai bun dar pentru a intra în Noul An!! Cash şi cu mine ne simţim atât de binecuvântaţi. Haven şi Honor sunt deja obsedate de noul lor frăţior", a scris, de asemenea, şi Jessica Alba pe Instagram, pe care a postat şi o fotografie cu copilul, sub hashtag-ul "familyof5".
 
"Hayes Alba Warren, tu ştii cu siguranţă cum să suni la uşa noului an! Ai venit pe lume cu câteva zile mai devreme, dar nu puteam fi mai fericiţi. Mama ta este cea mai puternică femeie pe care o cunosc... eşti atât de norocos să o ai alături de tine. Ai două surori uimitoare care deja te adoră şi ştiu că vei fi recunoscător să le ai alături de tine", a scris soţul Jessicăi, Cash Warren, într-o postare pe Instagram de luni.

"În prima ta zi de viaţă, promit să te iubesc, să te venerez şi să-ţi asigur o cutie cu nisip plină de visuri pe care să le explorezi. Bun venit în familie dragul meu copil Hayes! 12/31/2017", a adăugat fericitul tată, care a postat şi o fotografie cu el ţinându-l în braţe pe nou-născutul care doarme.
 
Waren şi Alba sunt căsătoriţi din 2008 şi mai au împreună două fiice, Honor, de 9 ani, şi Haven, de 6 ani.
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate