Jojo, mărturisiri despre cel mai fericit moment din viaţa ei: ”Îi mulţumesc Cerului...”

Jojo trăieşte o poveste frumoasă de iubire alături de Paul Ipate, iar la începutul acestui an a devenit mămică pentru a doua oară, fapt ce i-a adus şi mai multă bucurie, dovadă fiind mesajul făcut public de vedetă în urmă cu puţin timp.

Distribuie pe:

Autor: T.S.Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, e mereu discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală, însă în urmă cu puţin timp ea a vorbit despre cel mai frumos moment din viaţa ei şi anume, botezul Zorei. Mai mult de atât, la câteva luni de la marele eveniment, ea a făcut publice imagini inedite.

”Atât pentru părinţi, cât şi pentru copii atunci când cresc, amintirea botezului e una minunată. Şi în acea zi superbă de mai şi azi când văd imaginile de atunci, mă simt binecuvântată. Îi mulţumesc Cerului că ne-a dăruit un botez aşa cum am visat şi le mulţumesc tuturor apropiaţilor noştri care ne-au fost alături şi au făcut ca acele momente inedite pe care ni le-am imaginat să devină realitate.”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care apare alături de Paul Ipate, în timp ce dansau.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Orban nu o să mai fie premier: Toată lumea știe! E bomba momentului

O celebră vedetă rupe tăcerea! A trăit în teroare ani întregi crezând că are o boală extrem de gravă. Medicii i-au greșit diagnosticul. Mărturii înfiorătoare

Pare o tânără obişnuită, însă habar n-ai ce se ascunde în spatele acestei imagini! Doamne, ce destin crunt!

Fenomene paranormale, intr-un sat din Giurgiu! Si preotul s-a speriat! Ce apare in fiecare zi, in curtea casei unei familii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies