Stiri

Judecatorul care a murit in puscarie avea o avere impresionanta! Stan Mustata, care a fost condamnat pentru ca a primit mita, detinea doua vile si o casa de vacanta! | DEZVALUIRI

Documentele oficiale arata ca judecatorul care a murit in puscarie avea o avere impresionanta. Stan Mustata se afla de doi ani in inchisoare si era grav bolnav.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Din declaratia completata in 2014, reiese ca judecatorul care a murit in puscarie avea o avere impresionanta. Stan Mustata era judecator la Curtea de Apel Bucuresti si a notat ca detine trei terenuri, doua vile in Bucuresti si o casa de vacanta intr-un sat din judetul Dambovita. (vezi cine sunt politicienii care detin bijuterii de sute de mii de euro)

Judecatorul care a murit in puscarie avea o avere impresionanta. Mustata incasa peste 9.000 de lei pe luna

Stan Mustata mai avea doua masini si incasa un venit anual de 113.574 de lei, adica salariul lunar era de 9.464 de lei. In 2016, Stan Mustata a fost condamnat definitiv la opt ani si sase luni de inchisoare de magistratii instantei supreme. Procurorii au dovedit că primea mită pentru a da soluţii favorabile în dosare pe care le judeca. În prima instanţă, Curtea de Apel Bucureşti îl condamnase la zece ani şi opt luni.

Citeste continuarea materialului pe stirilekanald.ro

Galerie foto