Vedete

Julia Roberts renunţă la o parte din cariera care a consacrat-o! Motivul pentru care actriţa a luat această decizie

Julia Roberts a mărturisit într-un interviu că doreşte să se ”dezlipească” de comediile romantice în care a jucat în trecut.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Julia Roberts renunţă la o parte din cariera care a consacrat-o! Motivul pentru care actriţa a luat această decizieicon photo

Julia Roberts este foarte respectată în lumea cinematografiei, iar modul în care joacă este unul profesionist. Actriţa a decis, însă, să ofere un alt drum carierei sale. Julia Roberts doreşte să renunţe la comediile romantice, deoarece nu se mai vede jucând în acest gen de filme.

Actriţa în vârstă de 50 de ani a mărturisit că această tipologie de film nu i se mai potriveşte, astfel dorind să se canalizeze pe ”rolurile mai serioase”, aşa cum mărturiseşte şi ea.

”A venit momentul din cariera mea în care oamenii au crezut că voi juca din nou în comedii romantice, pe care le iubesc, îmi place să joc, îmi place să le urmăresc. Dar câteodată ele nu joacă un rol constructiv în experienţa mea de viaţă”, a spus Julia Roberts.

 
Exatlon 15 noiembrie. Tensiuni la Războinici, chiar dacă au câştigat vila! Ce i s-a reproşat antrenorului Ionuţicon video

Titlu secțiune

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunalicon photo

Stiri

Ce se întâmplă în procesul lui Cristian Pomohaci! Informaţii de ultimă oră de la tribunal

Cristian Pomohaci mai are de aşteptat până când va afla ce pedeapsă va primi pentru evaziune fiscală, faptă pe care a recunoscut-o în urmă cu o lună.

Titlu secțiune