Jurnalista WOWbiz.ro a surprins scena infioratoare de pe peronul de la Dristor 1: "Era ca un sac plin de oase..."

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereCazul Magdalenei Serban, criminala de la metrou care a atacat violent doua tinere la metrou, dintre care una a murit, a inspaimantat o tara intreaga.
Femeia, diagnosticata cu mai multe tulburari mintale, a impins cu violenta o tanara de 25 de ani, cu putin timp inainte ca metroul sa ajunga in statie. Fata nu a mai avut nicio sansa, iar echipajele SMURD au fost nevoiti sa ii ridice trupul neinsufletit.

"Acea furie acumulata din cine stie ce traume, a fost anihilata. S-a linistit.", spun specialistii.

Criminala in varsta de 36 de ani ar fi suferit o depresie in Spania in urma cu 8 ani. Magdalena Serban a mers sa lucreze in strainatate, iar 2 cetateni italieni i-au facut fotografii indecente pe care le-a facut publice.
Cornelia Ionescu, jurnalista WOWbiz.ro, s-a aflat pe peronul de la Dristor 1 la scurt timp dupa momentul crimei.

 

fara descriere

"Aseara in jurul prei 20.30 ma intorceam de la serviciu. De regula, seara, iau un taxi, dar atunci am vrut sa evit traficul si am luat  metroul. Am ajuns la Dristor pentru a lua metroul de Anghel Saligny. Eru multi oameni acolo, vorbeau despre cum o tanara ar fi vrut sa isi ia viata. Erau si persoane care plangeau.
Cand vine cineva si te imbranceste este dificil sa reactionezi.
Dintr-odata am vazut pe peron cadavrul, intr-o folie de aluminiu. Era ca un sac plin de oase, este ciudat. Totusi, am avut puterea sa scot telefonul si sa inregistrez acele imagini. Nu am avut puterea sa vorbesc, imi era groaznic sa ma uit. Am tinut cat am putut telefonul, daca observati imi tremura putin mana.
Totul s-a observat mai bine pe camerele de supraveghere.",
a povestit la WOWbiz.

 

"Impactul emotional este foarte puternic. Eu nu cred ca oamenii care erau acolo ar fi observat. La o astfel de scena ramai impietrit. Nu aveau nicio reactie. Totul s-a intamplat foarte rapid.
Probabil ca traumele ei, viata ei, tot ceea ce i s-a intamplat, au dus-o spre aceasta forma de a-si manifesta ura spre o alta femeie.
Un om bolnav nu are o anumite logica. Traumele care se manifesta diferit de la o persoana la alta."
, este parerea unui specialist psiholog.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate