Kamara ar vrea sa participe la Exatlon! Cantaretul e afectat de scandalul cu sotia? Video Exclusiv!

Kamara ar vrea sa participe la Exatlon, el fiind fan al acestei emisiuni.

Autor: G.G., G.C.

Kamara ar vrea sa participe la Exatlon! Mai mult, artistul sustine ca e pregatit si din punct de vedere fizic. Decizia vine probabil in urma scandalului dureros in care a fost implicat cu sotia lui, Oana, si despre care a vorbit chiar in platoul emisiunii “WOWbiz”.

Kamara si Oana s-au despartit, insa nu au si divortat inca. Cei doi nu se mai intelegeau, Oana marturisind ca nu mai este atrasa de el.

Mai mult, ea a recunoscut ca l-a si inselat pe Kamara intr-o seara. Si artistul a dezvaluit ca s-a cuplat cu o alta bruneta, desi inca nu e divortat de Oana.

Citeste si: Prima aparitie publica a lui Kamara dupa scandalul de la WOWBiz cu sotia lui! Artistul, alaturi de fetele de la Bambi la lansarea unei melodii

 

“Ma uit la Exatlon. E interesant. Chiar m-ar tenta sa si particip la aceasta emisiune pentru ca e pe sport, iar sportul ma pasioneaza.

Sunt bine pregatit fizic si cred ca as face fata daca ar fi nevoie. Nu am un anume preferat, am prieteni acolo. Cel mai apropiat mie este Giani Kirita, cu el ma stiu mai bine, cu el m-am vazut mai des, am participat la diferite emisiuni impreuna.

Draghia, la fel, il cunosc, am participat la emisiuni impreuna. Cam ei doi sunt cei cu care ma cunosc bine.

Fetele pe care le cunosteam au parasit concursul: Claudia Pavel si Anda Adam. Pe restul nu-i cunosc prea bine. Il stiu pe Andrei, luptatorul de K1. Iar cu Oncescu m-am vazut o singura data, la un skandenberg, si m-a batut repede. Dar nu chiar atat de repede cum a sperat, pentru ca eu fiind stangaci, el a luptat cu mana lui mai slaba, dar tot m-a batut”, ne-a declarat Kamara, artistul care ar vrea sa participe la Exatlon. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies