Kanal D a primit Premiul de excelenta pentru performanta financiara, la Gala Bursa

Aseara, in cadrul prestigioasei Gale Bursa, statia Kanal D a primit Premiul de Excelenta pentru performanta financiara.

Distribuie pe:

 In cadrul evenimentului, ce a avut loc la Palatul Parlamentului, au fost prezenti oameni de afaceri, personalitati politice si din administratie, jurnalisti, vedete, iar in cadrul ceremoniei de premiere au ridicat distinctiile reprezentati ai companiilor care au inregistrat rezultate deosebite. Evenimentul, prezentat de Ilinca Obadescu, prezentatoare a Stirilor Kanal D, a marcat 29 de ani pe care i-a implinit grupul de presa Bursa, revista fianciara „Bursa” avand o aparitie neintrerupta de aproape trei decenii.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Cosmin Cernat, vedeta a statiei si unul dintre cei mai experimentati si valorosi oameni de televiziune din Romania, a ridicat distinctia si a multumit pentru aceasta recunoastere in numele echipei Kanal D. Jucator puternic pe piata media din Romania, Kanal D este televiziunea care a gasit echilibrul perfect intre investitii si venituri, prin intermediul unui management performant.

Statia a inregistrat o crestere financiara de 13% in primele opt luni ale anului in curs, comparativ cu 2018, gasind acel echilibru intre investitie permanenta in productii de calitate, venitul obtinut, succesul in audienta si perceptia publica. Kanal D s-a pozitionat pe locul 2, pe Targetul National, in Prime Time, in primele noua luni ale anului 2019.

Galerie foto 
Citește și:

Incendiu cumplit la Băilești: mătușa unor copii striga după ajutor din spatele unui geam înshis

Virgil Musta, noi declarații despre respectarea regulilor la secția de votare! Cum vom vota fără să ne infectăm cu COVID-19?

Sonia, mama din Cluj care și-a omorât în bătaie copilul de 9 ani, a primit sentința! Câți ani va rămâne după gratii, după ce și-a ucis copilul de față cu fratele lui

Medicii sunt în alertă din cauza pacienților cu forme grave de COVID-19: „Formele sunt mult mai dificile și mult mai greu de...”

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies