Karina, decizie șoc la întoarcerea în țară în privința lui Andrei de la Survivor România! Războinica a spus TOT, cu lacrimi în ochi! ”Mă mut la el”

Karina și Andrei de la Survivor România au luat hotărârea de a se muta împreună după terminarea competiției

Autor: Lia Popescu

In articol:

Karina și Andrei de la Survivor România trăiesc o poveste de dragoste frumoasă în Republica Dominicană, una care, însă, pare să îi deranjeze pe războinici în aceste momente, mai mult decât atât, s-a ajuns chiar și la nominalizări de eliminare pentru

ca ei să se despartă, cel puțin momentan.

Fără menajamente, Cristi a a spus clar că Andrei și Karina formează un cuplu fake în emisiune, doar ca strategie de voturi și de a rămâne în concurs! În plus, alături de ceilalți l-a nominalizat, sâmbătă, pe Andrei pentru eliminarea din concurs, în condițiile în care acesta este cel mai bun concurent din show-ul de supraviețuire.

Citeste si: Propunerile de eliminare de la „Survivor Romania” clatina  si mai tare echilibrul fragil din echipa Razboinicilor!

Citeste si: Cine a fost Alexandru Arșinel! Ce s-a întâmplat cu marele actor- kfetele.ro

Citeste si: Biografia marelui actor Alexandru Arșinel. A fost actor de teatru și film și a avut numeroase premii, medalii, ordine- bzi.ro

Citeste si: Grațiela Duban, primele declarații despre relația cu Ghiță de la Survivor: "Ne-am apropiat într-o noapte în care mi-a mărturisit că..."

Andrei și Karina, dezamăgiți de trădările colegilor! ”N e băgați cuțitul în spate?”

Atitudinea colegilor de la Insula Războincilor i-a luat prin surprindere pe Karina și Andrei, astfel că au început și dezvălurile și din partea lor.

”În momentul în care eu și Karina am devenit un cuplu, voi toți ați fost lângă noi la malul oceanului, ați văzut întreaga scenă. Ați venit și ne-ați spus numai cuvinte frumoase, ați mers pe ideea că ne potrivim, iar Survivor înseamnă și iubire, nu numai competiție. Nimeni nu a avut nimic împotrivă! Acum, constat că nu credeți în relația noastră, că noi suntem falși, că ne-am unit forțele doar pentru a face strategii. Unde este adevărul? În clipa în care ne-ați îmbrățișat sau în aceste momente, când ne băgați cuțitul în spate?”, au fost cuvintele războincului la Consiliu,care, astfel, a dorit să arate că la ”oficializarea sentimentelor”, colegii au fost prezenți, deși lucrul acesta nu s-a văzut pe micul ecran.

Citeste si: Andi, fostul concurent de la "Survivor Romania", comentarii surprinzatoare despre haosul instaurat in fosta sa echipa a Razboinicilor! "Strategiile nu au inceput cu mine, ci odata cu..."

Cea mai afectată de ce s-a întâmplat în această perioadă în tabăra războincilor a fost însă Karina. Ea a plâns non-stop la nominalizarea lui Andrei, care, din punctul ei de vedere, a fost nedreaptă, în condițiile în care alții ar fi trebuit scriși pe foaie. În plus, frumoasa femeie le-a reproșat tuturor acest lucru și a recunoscut apoi că s-a simțit trădată de cei de care s-a atașat în show.

Karina, decizie șoc în privința lui Andrei de la Survivor România! ” Nu concep să rămân aici fără iubitul meu”  

Mai mult decât atât, spre marea surprindere a tuturor, Karina a luat decizie șoc în privința lui Andrei de la Survivor România la întoarcerea în țară. ”Sunt dezamăgită de tot ce se întâmplă! Nu concep să rămân aici fără iubitul meu, aș pleca mâine, cu el de mână. Norocul meu că familia lui mă place, așa cum am văzut la proba de comunicare, așa că, în România, dacă lumea va fi împotriva noastră, am unde să stau. Mă mut la Andrei”, a spus, printre lacrimi, războinica.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Prima reacţie a soţiei lui Sonny Flame, după ce a văzut imaginile compromiţătoare de la Survivor

Elena Ionescu & Sonny Flame - idilă tot mai clară la Survivor România? După ce au dormit unul lângă celălalt, încă o declarație șoc a faimoasei la adresa cântărețului pune...

Războinica Adriana de la Survivor, despre nominalizarea lui Andrei: „I-a luat să îi influențeze”

Iată soluțiile să treci peste eșecuri, dacă ești Leu, Rac sau Capricorn

Marele SECRET al lui Alexandru ARȘINEL! Nimeni nu a știut asta despre el: Era ahtiat

Cine este soția lui Alexandru Arșinel! Femeia este imobilizată la pat

Simona Halep, marele anunț după divorț. Se va întâmpla înainte de Moș Nicolae

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies