Stiri

Karym, mesaj trist pentru tatăl mort: "Rămas bun, tată"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Karym, mesaj trist pentru tatăl mort: "Rămas bun, tată"icon photo

Cântăreţul Karym trece printr-o perioada grea, după ce tatăl lui a murit. Artistul şi-a îngropat ieri tatăl şi şi-a găsit cu greu cuvintele prin care să exprime durerea pe care o simte.

Ieri a fost o zi grea pentru Karym. Tânărul artist şi-a condus pe ultimul drum tatăl. Karym a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj de rămas bun plin de durere.

"Rămas bun, tată!

Dumnezeu să te odihnească în pace!
Îţi mulţumesc pentru că rar se nasc oameni cu tăria pe care ai avut-o tu!"
, a scris artistul pe pagina de socializare.Tatăl cântăreţului Karym, a murit, joi, 19 aprilie, dupa o lupta crunta cu boala. În urmă cu doua luni, bărbatul a fost diagnosticat cu cancer, exact acelaşi tip de cancer de care a murit şi cîntăreaţa Denisa Răducu: carcinom hepatocelular, o boală a ficatului.

Cu o zi înainte de a muri bărbatul, artistul a fost surprins la spital, lângă tatăl său. Imaginea este absolut răvăşitoare: Karym a fost fotografiat lângă patul tatălui său, stând pe un scaun, plângând în hohote, că nu mai poate face mai multe pentru tatăl său, bărbatul pe care, din copilărie, îl idolatrizează şi pentru care ar fi făcut orice.

Karym s-a facut remarcat când a lansat în 2017 piesa „Anonim” alături de Mellina. La finalul anului trecut a lansat alături de Celia piesa „La doua capete”.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!icon photo

Vedete

Astazi, de la ora 20:00, in ultimul episod din “Meryem”, la Kanal D! Savas si Meryem, o noua viata!

Kanal D difuzeaza in aceasta seara, de la ora 20:00, ultimul episod din serialul „Meryem”.

Titlu secțiune