Kate Middleton şi Prinţul William, anunţ de ultimă oră! Când vor deveni părinţi pentru a treia oară!

Kate Middleton şi Prinţul William trăiesc cele mai fericite momente şi se pregătesc să devină părinţi pentru a treia oară. Mai mult de atât, în urmă cu puţin timp,cei doi au anunţat când va veni pe lume bebeluşul.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriereAstfel, conform unei declaraţii oficiale, Prinţul William şi Ducesa de Cambridge vor deveni părinţi pentru a treia oară în luna aprilie a anului viitor.

Kate Middleton este însărcinată în 12 săptămâni, cu cel de-al treilea copil al cuplului, şi şi-a făcut prima apariţie publică după anunţarea sarcinii în urmă cu o săptămână. Îmbrăcată într-o rochie albastră, alături de prinţii William şi Harry, ducesa de Cambridge a participat la o recepţie ţinută la Palatul Buckingham.

Ducesa nu a mai apărut în public în ultima perioadă deoarece suferă de disgravidie („Hyperemesis gravidarum”), o formă severă de greaţă şi vărsături în timpul sarcinii, care este mult mai gravă decât toxicoza obişnuită din timpul gravidităţii, pe care femeile o simt de obicei dimineaţa.

Kate Middleton şi Prinţul William s-au căsătorit în 2011 şi au împreună doi copii - Prinţul George de Cambridge şi Prinţesa Charlotte de Cambridge.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate