Keo și Misty se pregătesc pentru cel de-al doilea copil? Detaliul care le-a scăpat în ultima fotografie postată!

Keo și Misty se pregătesc oare pentru cel de-al doilea copil împreună? Cei doi îndrăgostiți au lăsat la vedere un detaliu, iar fanii au acționat imediat.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

fara descriere

Keo și Misty se pregătesc pentru cel de-al doilea copil? Detaliul care le-a scăpat în ultima fotografie postată!


In articol:

Cuplul Keo-Misty face parte din categoria celor mai apreciate cupluri de la noi din țară. Deși începutul relației a fost unul destul de complicat, lucrurile s-au rezolvat pe parcurs între cei doi.

La momentul actual, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună și un copil, o fetiță pe nume Arya. Supriza cea mare a venit în urma unei postări făcute de Misty pe contul său de Instagram.

Citeste si: SURPRIZĂ! Ella de la Puterea dragostei se mută în București. Ce legătură are Jador cu decizia frumoase finaliste din show-ul amoros? Decizia a luat-o înainte de finala sezonului 2

Citeste si: Altă veste teribilă pentru mama Biancăi Drăgușanu! Madi a făcut tragicul anunț: ”A mai plecat un suflet bun, Dumnezeu s-o ierte!”

Citeste si: Ce face iubita lui Yamato Zaharia de când s-au despărțit! Imaginile care îl vor ”fierbe” pe Faimos! Galerie foto mai fierbinte ca vara

Keo și Misty așteaptă un nou copil

Frumoasa soție a lui Keo a postat o fotografie pe contul său de Instagram, care mai apoi a stârnit un val de reacții din partea urmăritorilor. Frumoasă blondină apare în brațele soțului, iar pe abdomenul acesteia se vede mâna fetiței lor, semn care i-a făcut pe fani să creadă că este vorba despre o noua sarcină. Deci, se pare, vom avea un nou eveniment important în următoarea perioadă. 

Detaliul care le-a scăpat în ultima fotografie postată

Keo și Misty se pregătesc pentru cel de-al doilea copil? Detaliul care le-a scăpat în ultima fotografie postată!

După fotografia postată au apărut foarte multe comentarii legate de faptul dacă Misty este însărcinată sau nu. Soția artistului nu a oferit nicio declarație până la momentul actual despre această dilemă.

„Hmmm... ai să-mi spui ceva? un bebe nou, ceva?/ Heiii iubitoo... mai urmeaza un bebit??/Felicitaaaari!/ Din nou însărcinată?Felicitări / Ce frumos, felicitări din suflet / Mânuța Aryei pe burtica indica ceva..”, au fost câteva dintre reacțiile pe care le-au avut fanii la ultima poză postată de Misty.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate